Menu
in

Salma Hayek, Ridley Scott’ın Yeni Filmi House of Gucci Kadrosuna Katıldı

Salma Hayek, Ridley Scott’ın The House of Gucci isimli yeni filminin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu, Pina Auriemma karakterine hayat verecek.

Salma Hayek, yeni Ridley Scott filmi The House of Gucci kadrosuna katıldı. Ünlü aktris, Adam Driver ve Lady Gaga gibi isimlerle çalışacak ve gerçek hayattan uyarlanan yapımda Pina Auriemma karakterini canlandıracak.

Film, Patrizia Reggiani’nin ünlü moda tasarımcısı Guccio Gucci’nin torunu olan kocasını nasıl öldürmeyi planladığını anlatacak. Kara dul olarak da bilinen Reggiani, 1995 yılında kiralık katil tutarak İtalyan moda evi Gucci’nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci’yi öldürtmüştü. Hayek, 1998’deki duruşmasının ardından 26 yıl hapis cezasına çarptırılan Black Widow lakaplı Patrizia Reggiani’nin “büyücü” arkadaşı Pina Auriemma’yı canlandırmaya hazırlanıyor.

Salma Hayek dışında da filmde yıldız isimler yer alıyor. Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons, Jack Huston ve Reeve Carney bu isimlerden birkaçını oluşturuyor. Adam Driver ve Lady Gaga’nın başrolünde olduğu filmin yönetmen koltuğunda ise Ridley Scott bulunuyor.

- Reklam -

Scott, aslında bu filmi ilk olarak 2006 yılında geliştirmeye başlamıştı. Ancak 2012 yılında projeye bir ara vermek zorunda kaldı. Nihayet 2019 yılında gerekli anlaşmalar yapıldıktan sonra tekrar hayata geçti.

Salma Hayek Yeni Ridley Scott Filmi Dışında 2021’de Farklı Projelerde de Yer Alacak

Filmin yapımcılarınan olan Giannina Scott, Hayek’in de kadroya katılması hakkında şunları söyledi:

“Arkadaşım Salma’nın harika oyuncu kadromuza katılmasından dolayı çok mutluyum. Onunla 20 yıldır bu Gucci projesi hakkında konuşuyorum. Şimdi oluyor ve o da bunun bir parçası. Ridley ve ben oldukça heyecanlıyız.”

The House of Gucci herhangi bir erteleme almazsa 24 Kasım 2021 tarihinde vizyonda olacak. Yönetmenin merakla beklenen ve kadrosunda Ben Affleck, Matt Damon, Jodie Comer ve Adam Driver gibi isimlerin yer aldığı The Last Duel filmi de bir ay önce, 15 Ekim 2021’de gösterimde olacak.

The House of Gucci, Hayek’in 2021’de yer aldığı yapımlardan sadece bir tanesi. Ünlü aktris bu yıla Owen Wilson’ın da rol aldığı Amazon Prime filmi Bliss ile başladı. Bir sonraki filmi The Hitman’s Wife’s Bodyguard 16 Haziran 2021’de sinemalarda olacak. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yapımlarından The Eternals’ta da Ebedilerin lideri Ajax olarak gözükecek.

Peki ya sizler Ridley Scott imzalı House of Gucci hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version