Menu
in , ,

“Batman: Caped Crusader” Animasyonundan İlk Görseller Geldi: Seslendirme Kadrosu Belli Oldu

Batman: Caped Crusader animasyon dizisi için ilk görseller paylaşıldı ve seslendirme kadrosunda kimlerin yer aldığı bir video ile duyuruldu.

Batman: Caped Crusader animasyon dizisi ile ilgili yeni bilgiler nihayet gün yüzüne çıkmaya başladı. Prime Video’da yayınlanacak yapıma dair ilk görseller paylaşılırken animasyonun seslendirme sanatçıları da belli oldu.

Yeni animasyon dizisi, klasik Batman hikâyesine taze bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Gotham’ın karanlık sokaklarında adalet arayışında olan Bruce Wayne’in maceralarına yer verecek olan Batman: Caped Crusader, Prime Video tarafından 240’tan fazla ülkede izleyicilerle buluşacak. Dizi, daha önce Max (eski adıyla HBO Max) platformu için duyurulmuş olsa da, sonrasında Amazon’un sahip olduğu Prime Video’ya geçiş yapmasıyla dikkat çekti.

- Reklam -

Paylaşılan ilk görsellerde Batman’in yanı sıra Catwoman, Harley Quinn, Komiser Gordon ve Clayface gibi ikonik karakterler de yer alıyor. Özellikle Gotham’ın kurnaz suçlularından Harley Quinn ve çamurdan yapılmış şekil değiştirici Clayface’in yeniden yorumlanması dikkat çekiyor. Dizinin karanlık ve gotik atmosferi, görsellerde net bir şekilde hissediliyor ve bu, klasik Batman hikâyesinin özünü yakalamak adına önemli bir detay olarak öne çıkıyor.

Prime Video, dizinin yayın tarihini duyurmanın yanı sıra, seslendirme kadrosunu da açıkladı. Batman’i seslendirecek olan isim Hamish Linklater. Prime Video’nun Gen V dizisinin ikinci sezonunda yer alan Linklater, Bruce Wayne/Batman rolünde hayranlarını etkilemeye hazırlanıyor. Catwoman’ı ise Christina Ricci seslendiriyor. Ricci, Selina Kyle rolüyle Gotham’ın karanlık ve çekici kedi kadınını geri getirecek. Harley Quinn rolünde ise Jamie Chung’un sesi izleyiciyi karşılayacak. Harley Quinn’in yeni versiyonunun nasıl olacağı şimdiden merak konusu.

İşte Batman: Caped Crusader Dizisinin Seslendirmen Kadrosuyla İlgili Duyuru Videosu

(Seslendirme kadrosuyla ilgili duyuru videosunu X üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Diğer önemli bir duyuru ise, Batman’in düşmanlarından Harvey Dent, nam-ı diğer Two-Face karakterinin Diedrich Bader tarafından seslendirileceği. Bader, daha önce Batman: The Brave and The Bold dizisinde Batman’i seslendirmişti ve şimdi de onun en büyük düşmanlarından birine ses verecek olması oldukça heyecan verici.

Ayrıca Mckenna Grace, Toby Stephens, Reid Scott, Dan Donohue, Gary Anthony Williams, Jason Watkins, John DiMaggio, Krystal Joy Brown, Michelle C. Bonilla, Eric Morgan Stuart, Tom Kenny ve Minnie Driver gibi yıldız isimler de dizinin seslendirme kadrosunda yer alıyor. Ancak, bu oyuncuların hangi karakterleri seslendireceği henüz açıklanmadı.

Batman: Caped Crusader için geri sayım başlamış durumda. Yeni animasyon dizisi Bruce Timm, Matt Reeves ve J.J. Abrams’ın yapımcılığıyla, Kara Şövalye’nin evrenine yenilikçi bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.

Şimdiden 2. Sezon onayını alan dizi 1 Ağustos 2024 tarihinde macerasına Prime Video üzerinden başlamış olacak.

Seslendirme kadrosu ve ilk görsellerle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version