Menu
in ,

Colin Farrell ve Ben Stiller, “Belly of the Beast” İsimli Suç Temalı Filmde Başrolde Bir Araya Geliyor

Colin Farrell ve Ben Stiller, yönetmen Andrew Haigh’in yeni suç temalı filmi “Belly of the Beast”te başrollerde yer almaya hazırlanıyor.

Colin Farrell ve Ben Stiller, Belly of the Beast filminde bir araya geliyor. Yönetmen koltuğunda Andrew Haigh’in oturacağı yapım, gerçek bir suç hikâyesinden uyarlanıyor.

İki usta oyuncu, filmin odak noktasındaki sıra dışı dostluğu canlandıracak. Senaryosu Jerome Loving’in Jack and Norman: A State-Raised Convict and the Legacy of Norman Mailer’s “The Executioner’s Song adlı kitabından uyarlanan filmde, efsanevi yazar Norman Mailer (Stiller) ile onun koruma kanatları altına aldığı mahkum Jack Henry Abbott’un (Farrell) ilişkisi anlatılıyor.

Mailer’ın desteğiyle 10 yıllık hapis cezasından şartlı tahliye olan Abbott, bir anda edebiyat çevrelerinin gözdesi hâline geliyor. Ancak özgürlüğe ayak uydurmakta güçlük çekiyor. Artan şöhretinden rahatsız olan Mailer ise eski öğrencisinden uzaklaşınca, Abbott başına büyük bela alıyor. New York’ta bir lokantada işlediği vahşi cinayet, hayatının dönüm noktası oluyor.

- Reklam -

Colin Farrell ve Ben Stiller, “Belly of the Beast” Filmi ile İlk Kez Bir Araya Geliyor

Yapımcılığını Colin ve Claudine Farrell çiftinin üstlendiği Belly of the Beast’te, ayrıca Village Roadshow Pictures’tan Alison Rosenzweig, Michael Gaeta, Jillian Apfelbaum, Tristen Tuckfield ve Nic Gordon da prodüktör olarak görev alıyor.

Uluslararası dağıtım haklarını Fransız mk2 films’in üstlendiği filmin Kuzey Amerika dağıtımını ise UTA, CAA Media Finance ve Village Roadshow paylaşıyor. Cannes’da alıcılara sunulması planlanan proje, yıldız oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Son yıllarda Oscar adaylığı da dahil pek çok başarılı işe imza atan Colin Farrell, bir önceki sene The Banshees of Inisherin filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında birçok ödüle aday gösterilmişti. Yakın zamanda Barry Keoghan ile bir kez daha The Batman filminde başrolleri paylaştı. Ayrıca 2024’ün sonlarında yayınlanması planlanan The Penguin dizisinde de başrolde yer alıyor.

Ben Stiller ise son dönemde daha çok yönetmenlik kariyerine odaklandı. Severance ve Escape at Dannemora dizileriyle Emmy’lere aday gösterildi. Ayrıca yakın zamanda David Gordon Green’in bağımsız filmi Nutcrackers’ın çekimlerini tamamladı.

All of Us Strangers ile adını geniş bir kesime duyuran ödüllü yönetmen Andrew Haigh’in üçüncü uzun metrajlı filmi olacak Belly of the Beast’in vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.

İki ismin bir araya gelecek olması ve Belly of the Beast filminin konusu hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version