Menu
in ,

“Bleach” Mangasındaki 3 Yıllık Sessizlik Bozuldu: Gelecek Arc’ın Adı Açıklandı

Bleach manga serisi yeni arc’ıyla devam ediyor. “Jaws of Hell Christening” ile üç yıllık sessizlik bozulmuş oldu.

Bleach manga serisinde yeni arc’ın adı Jaws of Hell Christening oldu. Tite Kubo imzalı ünlü seri macerasına devam edecek.

Sevilen manga ve anime serisi Bleach, üç yıllık sessizliğini sonunda bozdu. Yapımcı Tite Kubo’nun kaleminden çıkan efsanevi eserin hayranları, Tokyo’da düzenlenen özel bir sergide müjdeli bir sürprizle karşılaştı. Sergide yer alan bir panodan, manganın gelecek bölümüne dair ipuçları sızdı.

Ichigo Kurosaki’nin maceraları, “Jaws of Hell Christening” adlı yeni bir arc ile devam edecek gibi görünüyor. Sergide dikkat çeken bir çalışmanın altına bu isim yazılmış ve “arc” anlamına gelen özel bir Japon karakteri de eklenmiş.

- Reklam -

Üç yıl önce 2021’de Kubo’nun kaleme aldığı özel bölüm, hayranları oldukça heyecanlandırmış ve yeni bir arc’ın habercisi olmuştu. O dönemde erişkin Ichigo’yu gösteren çizimler de sızıntı yapmış ve okurları ümitlendirmişti.

Bleach Manga Serisi Uzun Soluklu Anime Uyarlamasıyla da Gündemde Olmaya Devam Ediyor

Kült manga, 2001-2016 yılları arasında Shueisha’nın Weekly Shōnen Jump dergisinde yayımlandı. Konusu ise oldukça ilgi çekiciydi: Başkarakter Ichigo Kurosaki, ruhları görebilen ve onları Hollow’lardan korumak için Shinigami güçlerine sahipti. Ichigo, bu güçleri kazandıktan sonra, Soul Society adında bir ruhlar diyarı ile insan dünyası arasındaki dengeyi korumak için mücadele ediyordu.

Dünya çapında 90 milyondan fazla kopya satan manganın başarısı üzerine animesi de hayata geçirildi. İlk olarak 2004’te Studio Pierrot tarafından çekilen animesi, 366 bölüm boyunca sürdü ve 2012’de final yaptı. Ancak geride kalan eksik bölümler hep bir merak konusu oldu.

2018’de seriyi animesine uyarlayan Studio Pierrot ile olan haklar sorunu çözüldü ve animenin geri dönüş hazırlıkları başladı. Nihayet 2022’de Bleach: Thousand-Year Blood War adıyla uzun soluklu bölümün animesi başladı.

İşte şimdiyse uzunca bir aradan sonra Kubo, bir kez daha Bleach evreniyle sevenlerini buluşturacak gibi görünüyor. İsminden de anlaşılacağı üzere (Cehennem Ağzı Vaftizi) oldukça çarpıcı bir hikâye okurları bekliyor gibi gözüküyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Bleach” İzleme Sırası Nasıl Olmalı? | Rehber

Siz Bleach mangasının yeni arc’ı hakkında neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version