in , ,

“Cobra Kai” 6. ve Final Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Cobra Kai 6. ve final sezonu fragmanı paylaşıldı. Karate Kid’in devamı niteliğindeki Netflix dizisi, 3 kısım halinde son vermeye hazırlanıyor.

Cobra Kai 6. ve Final Sezon Fragmanı (Türkçe)
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai 6. ve final sezonundan yeni fragman yayınlandı. Netflix’in Karate Kid’in devamı olarak ekranlara gelen popüler dizisinde yeni bölümler, üç kısım halinde yayınlanacak ve ardından son verecek.

İlk olarak Mayıs 2018’de YouTube’un Premium servisinde (eski adıyla Red) başlayan dizinin yeni sezonu, ikonik Cobra Kai grubunun kapanmasıyla başlıyor. Ancak bu zaferin ardından yeni bir mücadele bekliyor: Sekai Taikai, yani dünya karate şampiyonası.

Tüm öğrenciler ve sensei’ler bu büyük turnuvaya hazırlanırken ortalık bir kez daha karışacak gibi görünüyor. Üstelik LaRusso ve Johnny Lawrence’ın geçmişten gelen tüm husumetlerini geride bırakıp yeni bir dojo kurmak için birleşmeleri gerekecek. Bu noktada LaRusso’nun eski ustası Miyagi’nin geride bıraktığı bir sırrın da çözülmeye başlaması hikâyeye heyecan katacak.

- Reklam -

Cobra Kai 6. ve Final Sezon Fragmanı (Türkçe)

Yeni fragman tüm Cobra Kai karakterlerinin bu noktaya gelene kadar yaşadıkları zorlukları özetliyor. Rakip dojoyla barış sağlanmış olsa da Kreese’in tehdidi hâlâ sürüyor. LaRusso ve Johnny öğrencilerini eğitme tarzları konusunda anlaşmaya varmak zorunda kalıyorlar ve “İlk vur, sert vur” felsefesinin artık yeterli olmayacağı açıkça görülüyor. Johnny’nin de LaRusso’nun kendi tarzını dayatmasına seyirci kalmaya hiç niyeti yok.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ralph Macchio, William Zabka, Martin Kove, Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List, Gianni DeCenzo, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Yuji Okumoto, Alicia Hannah-Kim, Griffin Santopietro ve Oona O’Brien gibi birçok isim yer alıyor.

Cobra Kai 6. ve Final Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Cobra Kai’nin yaratıcılarından Jon Hurwitz, geçen mart ayında yaptığı bir açıklamada 6. sezonun, Karate Kid/Cobra Kai evrenini ilk beş sezondan daha fazla genişleteceğini belirtmişti. Bu da izleyicilerin bir dizi yeni haberler bekleyebileceği anlamına geliyor.

Dizinin final bölümlerinde ilk kısım 18 Temmuz’da, ikinci kısım 28 Kasım’da, üçüncü ve son kısım ise 2025’te izleyicilerle buluşacak. Netflix’te ilk kez üç kısma ayrılan bir dizi olarak dikkat çeken Cobra Kai, hayranlarına son bir epik karate şöleni vaat ediyor.

"Cobra Kai" 6. ve Final Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Cobra Kai 6. ve final sezonundan beklentileriniz neler? Yeni sezon için paylaşılan fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, güncel fragmanlardan haberdar olmak için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gladiator 2 Filminden İlk Görseller Yayında

“Gladiator 2” Filminden İlk Görseller: İşte Paul Mescal ve Pedro Pascal’lı Kanlı Arena Dövüşleri

The Rings of Power 2. Sezon Tepe Trolü Damrod

“The Rings of Power” 2. Sezonda “Breaking Bad” Karakterinden İlhamla Yaratılmış Bir Tepe Trolü Yer Alacak