Menu
in ,

Lovecraft’tan İlham Alan Yeni Korku Oyunu “Decadent” Duyuruldu: İşte İlk Fragman

Decadent oyunundan ilk fragman yayınlandı. Lovecraft temalı yeni korku oyunu 2025 yılında geliyor.

Decadent oyunu ilk fragmanı ile duyuruldu. Lovecraft ve Cthulhu mitolojisinden ilham alan yeni korku nişancı oyunu, Fulqrum Publishing imzasını taşıyor.

Hikâye odaklı bir FPS olan Decadent, atmosferik keşif, korku ve çatışma unsurlarını bir araya getiriyor. Oyuncular oyunda Kraliyet Kâşifi ve 1. Dünya Savaşı gazisi olan John Lorn’u yönetiyor. Lorn, tuhaf bir parazite ev sahipliği yapmış durumda.

- Reklam -

Kayıp bir Miskatonic Üniversitesi ekibinin izlerini takip eden Lorn, Arktik’e cesur bir keşif gezisine çıkıyor. Bu yolculukta cesareti ve aklı sınırlara doğru itiliyor. Bir yandan da sevdiklerini kurtarmak için ne kadar acı vermeye hazır olduğunu öğrenmek zorunda kalıyor.

Oyunda 1920’lerin ateşli silahlarından lanetli eserlere kadar çok çeşitli silahlar yer alıyor. Karanlık ormanlar, buzul tundralar, yeraltı gölleri ve yabancı mantarlarla kaplı mağaraları keşfetme fırsatı sunuyor.

İşte Lovecraft Temalı Korku Oyunu Decadent Fragmanı

(Oyun fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Decadent ayrıca Lovecraftian korku türüne özgü bir akıl sağlığı sistemi sunuyor. Bu sayede oyuncular, halüsinasyonlar ve panik nöbetleriyle mücadele edebilme şansı elde ediyor. Ayrıca vahşi dağ kabileleri, hibrit su yaratıkları, kadim varlıklar ve sayısız değişken korku unsurlarına karşı savaşmak zorunda kalıyorlar.

Çoğu oyunda olduğu gibi bu oyunda da yeni ekipman ve yetenekler edinerek daha önce erişilemeyen alanlara ilerleyebilecek, çeşitli eserlerle hayati istatistiklerinizi geliştirebileceksiniz.

Decadent PS5, Xbox Serix X/S ve PC’de Çıkış Yapacak

2025’te piyasaya sürülmesi planlanan Decadent, PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden PC’lere gelecek. Hikâye odaklı FPS korku oyununu şimdiden ilgi çekmeyi başarmış gibi gözüküyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Lovecraft “Sim City” ile Buluşursa… Şehir Kurma Simülasyonu “Worshippers of Cthulhu” Geliyor | Fragman

Lovecraft’tan ilham alan yeni oyunun ilk bakış fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni oyun haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: DSO Gaming

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version