in ,

“Sessiz Bir Yer” ve “Jack Ryan” ile Tanınan John Krasinski’nin “Hayali Arkadaşlar” Filmi Vizyonda

John Krasinski’nin yazıp yönettiği ve kadrosunda yer aldığı “Hayali Arkadaşlar” (IF) vizyona girdi.

Hayali Arkadaşlar Vizyon
- Reklam -
- Reklam -

Sessiz Bir Yer filmlerinin yönetmeni ve Jack Ryan dizisinin başrolü olarak tanınan John Krasinski’den animasyon, komedi ve dram türlerini bir araya getiren yepyeni bir macera geliyor. Hayali Arkadaşlar filmi sinema salonlarındaki yerini aldı.

John Krasinski’nin yazıp yönettiği ve seslendirme kadrosunda yer aldığı Hayali Arkadaşlar (orijinal adıyla IF) filmi, “Çocukken inandığınız her şey ya gerçek çıkarsa?” sorusunun peşine düşüyor ve hayali arkadaşların gerçek olduğu fantastik bir macerayı konu alıyor.

Bazı travmatik deneyimler yaşadıktan ve gerçek dünyadaki arkadaşlarıyla ayrı düştükten sonra diğer insanların hayali arkadaşlarını görmeye başlayan genç bir kızın, ona akıl hocalığı edecek komşusuyla beraber atıldığı serüvenleri takip eden yapım, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

- Reklam -

Hayali Arkadaşlar Vizyonda

Başrollerini Cailey Fleming (The Walking Dead), Ryan Reynolds (Deadpool) ve John Krasinski’nin paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Fiona Shaw (Harry Potter), Steve Carell (The Office) ve Louis Gossett Jr. (An Officer and a Gentleman) gibi dikkat çekici isimler de yer alıyor.

Live-action ve animasyon formatlarını buluşturan aile filmi, aynı zamanda Mart 2024’te hayatını kaybeden Oscarlı aktör Louis Gossett Jr.’ın son performanslarından birine de ev sahipliği yapıyor.

- Reklam -

Hayali Arkadaşlar 17 Mayıs 2024 tarihinde Paribu Cineverse salonlarında vizyona girdi.

Hayali Arkadaşlar filmine dair Geekyapar ortaklığıyla hazırlanan keyifli bir içeriğe göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik Paribu Cineverse reklamı içermektedir.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

CNBC-e Geri Dönüyor: Kanalın İlk Programı Belli Oldu

CNBC-e Ekranlara Geri Dönüyor: Bir Döneme Damga Vuran Kanalın İlk Programı Belli Oldu

Son Hikâye Anlatıcısı - Donna Barba Higuera

Donna Barba Higuera’dan Ödüllü Bir Distopik Bilimkurgu Romanı: “Son Hikâye Anlatıcısı”