Menu
in ,

Russell Crowe, Yeni Gerilim Filmi “Bear Country”de Başrolde Yer Alacak

Oscar ödüllü Russell Crowe, Derrick Borte’un yeni aksiyon gerilim filmi “Bear Country”de başrol oynamaya hazırlanıyor.

Russell Crowe, beyaz perdeye yeni bir gerilim filmi ile bir kez daha dönmeye hazırlanıyor. Oscar ödüllü aktör, Unhinged filmiyle daha önce çalıştığı Derrick Borte’un yeni aksiyon gerilimi Bear Country’de başrolü üstlenecek.

Bear Country, Crowe ve Borte’un 2020 yapımı Unhinged’den (Dengesiz) sonra bir araya geldikleri ikinci proje olacak. Borte, filmin senaryosunu Daniel Forte ile birlikte Thomas Perry’nin Strip adlı romanından uyarlayarak kaleme aldı. Nickel City Pictures, A Higher Standard, Life & Soul Pictures, Latigo Films ve Gramercy Park Media yapım şirketleri tarafından desteklenen proje, Ekim 2024’te Avustralya’nın Gold Coast bölgesinde çekimlere başlayacak.

Russell Crowe yeni filmde gece kulübünü satıp sevgilisiyle daha huzurlu bir hayata geçmek isteyen yaşlı bir kulüp sahibini canlandıracak. Ancak bir anda gerçekleşen bir soygun, onu kartel patronları ve şehre yeni taşınan, kulübü almakta ısrarcı bir yabancının tehditleriyle karşı karşıya bırakacak. Crowe’un canlandırdığı kulüp sahibi Manco Kapak, bu çıkmazdan kurtulmak için büyük bir mücadeleye girişecek.

- Reklam -

Russell Crowe, Yeni Gerilim Filmi “Bear Country” Dışında da Farklı Yapımlarla İzleyicinin Karşısına Çıkmaya Hazırlanıyor

Crowe’un son projelerinden Sleeping Dogs ve Land of Bad da aksiyon-gerilim türündeydi. Gladiator’daki Maximus rolüyle akıllara kazınan Crowe’un Bear Country’de de benzer bir karakteri canlandırması bekleniyor.

A Higher Standard’dan yapımcı Jeffrey Greenstein, filmin aksiyon-gerilim türlerini harmanlayacağını sözlerine ekleyerek şunları söyledi:

“Crowe ve Borte’un Unhinged’de basit bir konseptten nasıl akıcı bir gerilim filmi çıkardıklarını gördük. Bu sefer de Los Angeles’ın çekici ama karanlık sokaklarında bir maceraya çıkacaklar.”

Şu sıralar adını Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği’nin tepki gösterdiği The Pope’s Exorcist ve yeni korku filmi The Exorcism ile duyuran oyuncunun yeni filminin ne zaman vizyona gireceğine dair bir bilgi bulunmuyor.

Russell Crowe’un Unhinged filmini nasıl bulmuştunuz? Yeni filminin konusu hoşunuza gitti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Sinema dünyasından en güncel haberler ve daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version