Menu
in , ,

Letitia Wright ve Michael K. Williams’lı Vahşi Batı Filmi “Surrounded” için İlk Fragman

Surrounded fragmanı yayınlandı. Vahşi batı temalı yeni filmin başrollerinde Black Panther oyuncusu Letitia Wright ile Jamie Bell ve Michael K. Williams yer alıyor.

Surrounded fragmanı paylaşıldı. Film, 2021’de hayatını kaybeden Michael K. Williams’ın ölümünden sonra gösterime giren son filmi olacak. Vahşi batı temalı filmde ayrıca Letitia Wright ve Jamie Bell yer alıyor.

Özellikle The Wire ile adından geniş kesimlere söz ettiren Michael K. Williams’ın trajik ölümünün üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Yıldız oyuncu, Abi Damaris Corbin’in John Boyega’lı gerilim filmi Breaking de dahil olmak üzere ölümünden sonra farklı rollerde görülmüş olsa da, Anthony Mandler’in uzun metrajlı film yapımcılığına ikinci adımı olan Surrounded ile izleyiciler Williams’ı son kez izleyecekler.

Bugün MGM, Black Panther’dan Letitia Wright, Rocketman’den Jamie Bell, Burn Notice’ten Jeffrey Donovan ve Stranger Things’ten Brett Gelman’ın da rol aldığı film için ilk fragmanı yayınladı.

- Reklam -

Aksiyon dolu görüntüler izleyicileri İç Savaş’ın beş yıl önce sona erdiği ancak daha önce köleleştirilmiş insanların hâlâ pastadan pay alamadığı bir zamana götürüyor. Filmin baş kahramanı Moses “Mo” Washington (Letitia Wright) ile bu ilk anlarda izleyicilerin karşısına çıkıyor. Özgürlüğüne kavuşmuş bir kadın ve eski bir Buffalo Askeri olan Mo, diğer pek çokları gibi umutsuzca vaat edilmiş topraklardaki köşesini arıyor.

Mo, şansını arttırmak için erkek kılığına girip Batı’ya doğru yola çıkıyor ancak posta arabasının bir haydut çetesi tarafından ele geçirilmesiyle ölümcül bir problemle karşı karşıya kalıyor. Hayatta kalanlar yardım çağırmaya giderken, Mo da acımasızca kötü şöhretli bir kanun kaçağı olan Tommy Walsh’a (Jamie Bell) göz kulak olmakla görevlendirilir. Mo ve tutsağı çölün ortasında çatışırken, Mo belki de Walsh ile o kadar da farklı olmadıklarını fark ediyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Surrounded Fragmanı | İZLE

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman epik silahlı çatışmaların ön gösterimini yapıyor ve Wright’ın soğukkanlı Mo rolündeki performansını ve bu sırada kovboy şapkası taktığını gösteriyor. Tanıtım Mo ve Walsh’a odaklanırken, beklenmedik ikilinin birlikte çalışacağı bir müttefik ve çölün zorlu arazisini bilen biri gibi görünen Williams’ın karakterine de birkaç bakış var. Amerikan Batı’sının kalbini yakalayan görüntülerde ayrıca bol miktarda muhteşem görüntü de yer alıyor.

Yeni film sinemalarda gösterime girmeyecek, ancak izleyiciler 20 Haziran 2023 tarihinde dijital ortamda yapımı izleyebilecek. Türkiye’de ise filmin Prime Video üzerinden gösterime girmesi bekleniyor.

Surrounded, Mandler’ın 2018 yapımı Monster’ın ardından ikinci uzun metrajlı filmi. Andrew Pagana ve Justin Thomas’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Aaron Ginsberg, William Green, Jason Cloth, Suraj Maraboyina ve Richard McConnell yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Filmin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da görüşlerinizi paylaşabilir, içeriklerimizden haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version