Menu
in , ,

Sylvester Stallone’un Tartışmalı Dizisi “Tulsa King”de 2. Sezon Tarihi Açıklandı

Tulsa King 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. Sylvester Stallone’un gözden düşmüş bir mafya liderini canlandırdığı yapım bu sonbahar geri dönüyor.

Tulsa King 2. sezon çıkış tarihi duyuruldu. Paramount+ merakla beklenen suç dizisi için prömiyer gününü kısa bir tanıtım videosu eşliğinde açıkladı. Yapım, toksik çalışma ortamı iddialarıyla da gündeme gelmişti.

Hapse girdikten sonra gözden düşen bir mafya liderinin özgürlüğe kavuştuktan sonra iktidarı yeniden ele geçirmek için verdiği mücadeleyi anlatan Sylvester Stallone’lu Tulsa King, izleyicilerin karşısına ilk olarak 2022’de Paramount+’ta çıkmıştı.

Platformun en popüler yapımları arasında bulunan dizi, Sicario, Lioness, Lawmen: Bass Reeves ve Yellowstone ile adından söz ettiren Taylor Sheridan imzasını taşıyordu. Yapımda Stallone, General lakaplı mafya lideri Dwight Manfredi’yi canlandırmıştı.

- Reklam -

Tulsa King 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paramount+ yayınladığı kısa bir tanıtım videosu ile Tulsa King 2. sezon bölümlerinin 15 Eylül 2024 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayacağını duyurdu.

Tulsa King’in 2. sezon fragmanı, dizinin geleceğine de kısa bir bakış imkânı sunuyor. Dwight artık Tulsa’nın en önde gelen ismi. Ancak bu, Oklahoma’nın yeraltı dünyasını ele geçirmek isteyen diğer insanlarla savaşmak zorunda kalmayacağı anlamına gelmiyor.

Tanıtımda ayrıca Dwight’ın konumunu tehdit edecek antagonistlere de yer veriliyor. Kansas City mafyasından Carl Thresher adında çok güçlü bir iş insanı, Dwight’ın karşısına çıkacak isimlerden bir tanesi olarak öne çıkıyor. Thresher’ı 9-1-1 Lonestar ile tanınan Neal McDonough canlandırıyor.

Tulsa King 2. Sezon Kısa Fragman | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin ilk sezonu rekor kıran bir çıkış yaparak 3,7 milyondan fazla izleyici çekti ve tüm geleneksel ağlar arasında en yüksek puanlı dizi başlangıcı olarak kayıtlara geçti.

Stallone ve McDonough’ın yanı sıra Tulsa King’in oyuncu kadrosunda Andrea Savage (You People), Martin Starr (Party Down), Jay Will (The Marvelous Mrs. Maisel), Max Casella (Blue Jasmine), Domenick Lombardozzi (Reacher), Vincent Piazza (Boardwalk Empire), A.C. Peterson (The Trades), Garrett Hedlund (Triple Frontier) ve Dana Delany (The Sopranos) gibi isimler yer alıyor.

Dizi, Toksik Çalışma Ortamı İddiaları ile Gündeme Gelmişti

Öte yandan dizi geçen nisan ayında toksik bir set ortamına sahip olduğu iddialarıyla birlikte anılmıştı. Atlanta’daki sette Stallone’un figüranlar hakkında aşağılayıcı yorumlar yaptığı dile getirilmişti. Bu sebeple cast direktörü Rose Locke yapımdan ayrılmış ve oklar 77 yaşındaki Stallone’un üzerine çevrilmişti.

Star Trek: Prodigy’nin senaristi Julie Benson yapımda figüran olarak görev alan bir arkadaşından aldığı duyumları şu sözlerle paylaşmıştı:

“Bu hafta Tulsa King dizisinde figüranlık yapan Atlantalı arkadaşımdan rahatsız edici bir haber aldım. Cast sorumlusu olan bitenden iğrendiği için işi bırakmış. Arkadaşım da yapımda çalışma konusunda endişeli hissediyor. Sylvester Stallone, kendinizi nasıl savunacaksınız? Hayal kırıklığının da ötesindeyim. Çok öfkeliyim.”

Paylaşıma bir Facebook mesajının ekran görüntüsü de dahil edilmişti. Görüntüde Stallone’un sette yönetmene figüranlar için, “Bu lanet çirkin figüranlara ne oluyor?” diye sorduğu öne sürülmüştü. Paylaşımda, “O ve yönetmen bazı kişilere korkunç lakaplar takıp onlara güldü,” ifadelerine yer verilmişti. Stallone’un ise, “Genç ve güzel kızları etrafıma getirin,” dediği iddia edilmişti.

Figüran Ajansıyla Yollar Ayrıldı

Yerel oyuncu ajansı CL Casting ise 7 Nisan’da yaptığı açıklamada, “Tulsa King ile yollarımızı ayırmayı seçtik. Gelecek hafta işleri tamamlayacağız. Diziyi devralan herkese iyi dileklerimizi iletiyoruz. Eksiksiz desteğiniz için tüm harika figüran sanatçılara teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verdi.

Tulsa King 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider, Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version