in ,

Sylvester Stallone, “Tulsa King” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: Yeni Sezonda Çekimler Başladı

Tulsa King 2. sezon prodüksiyon aşamasına geçti. Paramount+ imzalı suç dizisi yeni sezonu ile geri dönüyor.

Tulsa King 2. Sezon Çekimleri - Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

Tulsa King 2. sezon çekimleri başladı. Sylvester Stallone, Dwight Manfredi rolünü yeniden canlandırmak üzere yapıma geri dönüyor.

İlk sezonu 2022 yılında yayınlanan Paramount Plus dizisi Tulsa King hem eleştirmenlerden hem izleyicilerden olumlu yorumlar almıştı. IMDb’de 8/10 ortalamasına sahip olan yapım Rotten Tomatoes’ta da %79 eleştirmen, %91 izleyici skoruna sahipti.

Sicario ve Yellowstone ile tanınan Taylor Sheridan’ın yaratıcı koltuğunda yer aldığı Tulsa King, General lakaplı mafya lideri Dwight Manfredi’nin hapisten çıktıktan sonra Tulsa’da kurduğu yeni suç imparatorluğunun hikâyesini konu alıyordu.

- Reklam -

Tulsa King 2. Sezon Prodüksiyon- Sylvester Stallone

Başrolünde Sylvester Stallone’un yer aldığı dizi, 9 bölümden oluşan ilk sezonunun ardından meraklı bir 2. sezon bekleyişine geçmişti. İlk etapta Stallone’un olmadığı bir 2. sezon ihtimali gündeme gelmiş; bu koşullar altında da yeni sezon için onay çıkmıştı.

Tulsa King 2. Sezon Prodüksiyonu Başladı

Şimdi ise 2. sezon çekimlerinin başladığı belirtilirken Sylvester Stallone’un da bir kez daha yapıma başrol olarak dahil olacağı açıklandı.

Paramount Plus’ta izlenme rekorları kıran yapım, ilk sezon prömiyerinden yaklaşık 1.5 yıl sonra devam bölümleri için prodüksiyon aşamasına geçti. Yapımın çekimlerinin Oklahoma ve Atlanta arasında gerçekleştirileceği belirtilirken Emmy adayı Craig Zisk’in de projeye yürütücü yapımcı olarak katılacağı açıklandı. Zisk aynı zamanda Halo dizisiyle de tanınıyordu.

Tulsa King 2. sezonun konusu hakkında henüz bir ayrıntı paylaşılmadı. Bununla birlikte ilk sezon Dwight’ın bir başka uzun soluklu hapis cezasıyla karşıya kalmasıyla noktalanmıştı. Dolayısıyla maceranın kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Tulsa King 2. Sezon Çekimler - Sylvester Stallone

- Reklam -

Yeni sezonda Stallone’a Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, Garrett Hedlund ve Dana Delany eşlik edecek.

Ayrıca Dwight’ın küçük kız kardeşi Joanne canlandıran Annabella Sciorra ve Tina karakterini oynayan Tatiana Zappardino da 2. Sezon kadrosunda yer alan diğer isimler olacak..

Yeni sezona dair dikkat çeken bir diğer haber ise ilk sezonda görüş ayrılıkları nedeniyle diziden ayrılan Terence Winter’ın (The Sopranos) yeniden projeye dahil olması oldu. Winter dizide yazar ve baş yapımcı olarak görev alacak.

Tulsa King 2. sezon için henüz bir yayın tarihi belirtilmedi.

Tulsa King 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çingeneler - Carter Scholz

Amerikalı Yazar Carter Scholz’un Bilimkurgu Öykülerine Yer Veren “Çingeneler” Kitabı Raflarda

Joe Flaherty Hayatını Kaybetti

“Freaks and Geeks”in Yıldızı Joe Flaherty 82 Yaşında Hayatını Kaybetti