in ,

“Scream 7” Filminde Kriz Büyüyor: Başrollerin Ardından Yönetmen de Yapımdan Ayrıldı

Scream 7 filmi, başrollerinin ardından yönetmenini de kaybetti. Christopher Landon yeni “Çığlık” yapımını yönetmeyecek.

Scream 7 Filmi Yonetmen Christopher Landon
- Reklam -
- Reklam -

Scream 7 filmi, Melissa Barrera ve Jenna Ortega’nın ardından yönetmeni Christopher Landon ile de yolları ayırdı. Ünlü korku serisi Çığlık’ın sıradaki macerasında kriz büyüyor.

Christopher Landon, X (eski Twitter) platformunda yaptığı paylaşımda Scream 7 filminden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu:

“Sanırım şu an Scream’den 7 hafta önce resmen ayrıldığımı duyurmanın tam zamanı. Bu bazılarını hayal kırıklığına uğratacak, bazılarını ise sevindirecek. Kâbusa dönüşen rüya gibi bir işti. Ve bu işe dahil olan herkes için kalbim kırıldı. Herkes için. Ama artık yolumuza devam etme zamanı.”

- Reklam -

Landon, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Wes’in (Craven) mirasının gelişmesini ve ayrışmış bir dünyanın karmaşası üzerinde yükselmesini ummaktan başka ekleyebileceğim başka bir şeyim yok. O ve Kevin’ın yarattığı şey inanılmaz. Onların ışıltısının tadını çıkarırken kısa bir an bile olsa onur duydum.”

Scream 7 Filmi Yönetmen Christopher Landon Ayrılık

Melissa Barrera’nın Filistin’e Destek Çağrısı “Scream 7” Filmini Zora Soktu

Geçen kasım ayında Scream serisinin başkarakterlerinden Sam Carpenter’ı oynayan Melissa Barrera, Filistin’i destekleyen sosyal medya açıklamalarının ardından yapımdan kovulmuştu. Bu haberin hemen ardından, filmde Sam Carpenter’ın kız kardeşi Tara’yı canlandıran Jenna Ortega da “takvim uyuşmazlığını” gerekçe göstererek yapımdan ayrıldığını açıklamıştı.

Barrera’nın İsrail ile Hamas arasında yaşanan savaşla ilgili Filistin’i destekleyen paylaşımları nedeniyle yapımdan uzaklaştırılması sosyal medyada tepki çekmişti. Yönetmen Landon bu süreçte Barrera’nın filmden ayrılmasının suçlusunun kendisi olmadığını ifade eden bir paylaşımda bulundu. Ancak daha sonra bu gönderiyi kaldırdı.

- Reklam -

Sosyal medyada Barrera’nın Scream 7 filminden kovulmasına yönelik tepkilerin ardından yapımcı Spyglass Media bir açıklama yayınlayarak Barrera’yı projeden çıkarma gerekçelerini antisemitizm ve nefret suçu olarak açıkladı.

Çığlık Serisinin Başrolü Melissa Barrera Filistin'e Destek Mesajları Nedeniyle "Scream 7" Filminden Kovuldu

Günler sonra Barrera sessizliğini bozarak antisemitizm ve İslamofobi’yi kınadı ve, “Herhangi bir insan grubuna karşı her türlü nefret ve önyargıyı kınıyorum,” ifadelerini kullandı.

Barrera, Ortega ve Landon’ın ardından 2022’de beşinci film ile geri dönen modern Çığlık serisinin beyaz perdedeki akıbetinin nasıl şekilleneceği bilinmiyor.

Scream 7 filminin gidişatı hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Görünmez Akademisyenler: Diskdünya 37. Kitap - Terry Pratchett

Terry Pratchett’tan Futbolla Siyaset İlişkisini Sorgulayan “Diskdünya” Kitabı: “Görünmez Akademisyenler” 

The Regime Yeni Fragman - Kate Winslet

Oscarlı Oyuncu Kate Winslet’ın Başrolünde Yer Aldığı HBO Dizisi “The Regime”den Yeni Fragman