in , ,

“Fast X”in Yönetmeni Louis Leterrier “Fortnite” Filmi Çekmek İstiyor

Fortnite filmi yolda olabilir. Fast X’in yönetmeni Louis Leterrier, katıldığı bir panelde bu yapıma imza atmak istediğini açıkladı.

Fortnite Filmi - Louis Leterrier
- Reklam -
- Reklam -

Fortnite filmi Louis Leterrier imzasıyla gelebilir. Epic Games, bu yılın başlarında popüler battle royale oyunu için bir beyaz perde adaptasyonu yapabileceklerini açıklamıştı.

Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi Fast X’te yönetmen koltuğuna geçen Louis Leterrier, katıldığı SanDiego Comic-Con panelinde bir Fortnite filmi çekmenin kulağa çok eğlenceli geldiğinden bahsetti. Ünlü yönetmen bu oyun özelinde anlatılacak çok fazla hikâye olduğunu dile getirdi.

Louis Leterrier, panel sırasında Haunted Mansion (Perili Köşk) filminin yönetmeni Justin Simien ile olası bir Fortnite filmi hakkında konuştu. Leterrier oyun hakkında şunları kaydetti:

- Reklam -

“Oyun harika, karakterler harika… Anlatılacak pek çok şey var. Ayrıca çok eğlenceli olurdu. İçinde aksiyon olurdu, her şey olurdu.”

Fortnite, 2017 yılında yayınlanmış battle royale türü bir oyun olarak geniş bir oyuncu kitlesine erimeyi başardı. Oyuncuların haritaya rastgele bırakıldığı ve adada hayatta kalan son kişi olmak için yarıştıkları bu yapım; savaş deneyiminin yanı sıra oyunculara oyunculara tamamlayabilecekleri çeşitli görevler de sunuyor. Bu sayede savaş oyunu, yan görevlerle hafif de olsa bir kurgusal kimlik de kazanıyor.

Fortnite Filmi

Bu görevleri tamamlamanın amacı hikayeyi keşfetmenin yanı puan toplamak. Toplanan puanlar seviye atlamaya, atlanan seviyeler de yıldız kazanmaya yarıyor. Kazanılan yıldızlarla oyuncu, savaş bileti içerisindeki sezona özel karakterlerin ve aksesuarların kilidini açabiliyor.

Fortnite pek çok markayla ve ünlüyle işbirliği yapmasıyla da biliniyor. Zaman zaman oyuna Star Wars, Witcher, Attack on Titan gibi yapımlardan karakterler ve görevler dahil edilirken oyunda Ariana Grande, Neymar gibi ünlü isimlerle karşılaşmak da mümkün olabiliyor.

- Reklam -

Epic Games Olası Bir “Fortnite” Filmi Fikrine Sıcak Bakıyor

Epic Games Kreatif Direktörü Donald Mustard, bir Fortnite filminin mümkün olduğunu bu senenin başında dile getirmişti. Mustard’a göre şirketin şu an için bir dizi veya film projesi bulunmuyor. Fakat bu asla olmayacağı anlamına da gelmiyor.

Son zamanlarda oyunlardan uyarlanan filmler ve diziler pek çok başarı yakaladı. Epic Games de Twisted Metal, The Last of Us, The Super Mario Bros. gibi yapımların başarısının farkında. Ayrıca Jason Momoa’lı bir Minecraft filmi de yolda. Tüm bu projeler Epic Games’i harekete geçireceği, bu yüzden filmin çok da gecikmeyeceği tahmin ediliyor.

Fortnite Film - Louis Leterrier

Fortnite halihazırda sinematikleri ile dikkat çeken bir oyun. Henüz bir filminin veya dizisinin olmaması da oldukça şaşırtıcı. Leterrier de çeşitli projelerde çalışmış bir yönetmen olarak bu proje için iyi bir tercih olabilir.

Siz olası bir Fortnite filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Louis Leterrier bu proje için uygun bir isim mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    God Of War’ın filmini çekin be birader be

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barbie Açılış Haftası ile Gişe Rekoru Kırdı

“Barbie” Şimdiden Gişe Rekorları Kırıyor: İşte 2023’ün En İyi Açılış Hafta Sonu Filmi

Mortal Kombat 1 DLC Karakterleri

Homelander’dan Peacemaker’a… “Mortal Kombat 1” DLC’si ile Yapıma Dahil Edilecek Karakterler Açıklandı