in ,

Homelander’dan Peacemaker’a… “Mortal Kombat 1” DLC’si ile Yapıma Dahil Edilecek Karakterler Açıklandı

Mortal Kombat 1 için oyunun çıkmasıyla birlikte yapıma 6 adet karakterin de DLC olarak dahil edileceği doğrulandı.

Mortal Kombat 1 DLC Karakterleri
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat 1 geri sayımı devam ediyor. NetherRealm Studios, yeni oyunun çıkışıyla birlikte ilk Kombat paketinde yer alacak 6 DLC karakterini resmi olarak duyurdu.

Daha önce sızan karakter listelerinden DLC paketinde olacağı iddia edilen pek çok karakter vardı. NetherRealm, sızan liste hakkında şimdiye kadar bir açıklamada bulunmadı fakat yayınladığı fragman ile DLC tartışmalarına son verdi.

The Mortal Kombat hayran topluluğunda oyunun kadrosuna hangi karakterlerin dahil olacağına dair tartışmalar sürüyor. Sızdırılmış bir listeye göre oyun yalnızca bu karakterlerden ibaret değil. Liste oldukça uzun ve pek çok gizli kalmış ismi içeriyor. Bu isimlerden bazıları uzun süredir ortalıkta olmayan karakterler.

- Reklam -

NetherRealm’ın Kombat paketini resmi olarak duyurmasıyla tartışmalar da bir kenara bırakılmış oldu. Yayınlanan fragmanda DLC’den 6 karaktere yer verildi.

Yeni Mortal Kombat 1 DLC Karakterleri

Yayınlanan Mortal Kombat 1 DLC fragmanının başında Invincible’dan Omni-Man beliriyor. Omni-Man’inde yanına Ermac, Quan-Chi, Tekada ve DC Comics’ten Peacemaker dahil oluyor. Son olarak da The Boys dizisinden Homelander kadraja giriyor.

Paketteki karakter çeşitliliğine bakılırsa, NetherRealm oyunun karakterleri belirlerken hayran tepkilerini de hesaba katıyor gibi görünüyor.

YouTube video

Mortal Kombat 1 DLC Karakterleri ile Adından Söz Ettirdi

Fragmanın en çok şaşırtan unsurlarından biri Peacemaker. Karakter DC sinematik evrenindeki formuyla, John Cena esintisiyle tasvir ediliyor. Cena, son dönemlerde kendisini Peacemaker rolüne kaptırmış durumda. Öyle ki etkinliklere bile kostümüyle katılıyor. Karakteri oyuncudan ayırmak zor, NetherRealm da bu birlikteliği sürdürerek takdir topluyor. Ancak karakteri Cena’nın seslendirip seslendirmeyeceği konusunda bir bilgi henüz yok.

- Reklam -

Mortal Kombat 1 DLC Karakterleri Yeni

Takeda, Quan-Chi ve Ermac gibi klasik Mortal Kombat karakterlerinin oyuna dahil olması da oyundaki kadro için oldukça değerli. Son yıllarda büyük markaların işbirliği yapması ve birbirlerinin karakterlerini seriye konuk almalar pek çok başarı getirdi. Geliştiriciler de bu başarıdan oldukça memnun görünüyor.

Bu duyuru, karakter kadrosuyla ilgili bazı şüphelere biraz olsun açıklık getirmiş oldu.

Siz Mortal Kombat 1 oyununa dahil olan yeni karakter hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bekle dur şimdi bütün Kombat Pack’ler yayınlansın da üstüne oyunun Ultimate sürümü çıkıp indirime girsin. :frowning:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Mortal Kombat evreninde farklı karakterlerin olması oldum olası bana saçma geliyor. Konu ile bağlantıları saçma şekilde işliyor. Orijinale dokunamamaları lazım bence. Şimdi Peacemaker ne alaka ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fortnite Filmi - Louis Leterrier

“Fast X”in Yönetmeni Louis Leterrier “Fortnite” Filmi Çekmek İstiyor

Evliya Çelebi Seyahatleri Google Maps

Evliya Çelebi’nin Seyahatleri Google Maps’e İşaretlendi