in

Ghostbusters: Afterlife’ın Devamını Anlatacak Filmde Vizyon Tarihi Netleşti

Ghostbusters: Afterlife devam filmi için vizyon tarihi ortaya çıktı. Hayalet Avcıları yeni macerasıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ghostbusters: Afterlife Devam Filmi için Vizyon Tarihi Netleşti
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife devam filmi için vizyon tarihi açıklandı. Kısa süre önce yeşil ışık yanan yeni Hayalet Avcıları macerası için çalışmalar hız kazandı.

Dizginleri babası Ivan Reitman’dan alan Jason Reitman, geçen yılın kasım ayında vizyona giren yeni Ghostbusters filmi Afterlife’ın yönetmen koltuğuna oturdu. Kendisi ayrıca City of Ember’dan tanınan Gil Kenan ile senaryo yazarlarından biriydi. Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, orijinal filmle bağları olan büyük bir doğaüstü tehditle karşı karşıya kaldıkları için Harold Ramis’in karakteri Egon Spengler’in soyundan gelen isimlere odaklandı.

Filmde Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd, Celeste O’Connor ve Logan Kim gibi isimler yer alıyordu. Ayrıca ilk iki filmde başrollerde yer alan Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts ve Sigourney Weaver da orijinal rollerini yeniden canlandırdı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çıkış tarihi birkaç defa ertelenen yapım, Kasım 2021’de gösterime girdi ve çoğunlukla olumlu olsa da, karışık eleştiriler aldı. Ancak 75 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesine karşı 204 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek sağlam bir gişe rekoru kırdı. Bu başarı sayesinde Sony, Ghostbusters: Afterlife devam filmi de dahil olmak üzere seride birden fazla yeni yapım üzerinde çalışmaya başladı. Bunlardan biri de Netflix’e gelecek animasyon dizisi oldu.

- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife Devam Filmi Aralık 2023’te Vizyona Girecek

Ghostbusters: Afterlife Devam Filmi

Geçen nisan ayında gelen yeni film onayından sadece birkaç ay sonra Sony Pictures, devam filmi için resmi bir çıkış tarihi belirledi. Stüdyo, yeni filmin planlanan orijinal sürümünden hareketle 20 Aralık 2023’te sinemalarda olacağını doğruladı. Böylece yeni macera, Afterlife’dan iki yıl sonra sinema perdesindeki yerini alacak.

- Reklam -

Filmin yayınlanmasından önce hem filmin oyuncularından Dan Aykroyd hem de yönetmen Jason Reitman, Ghostbusters: Afterlife sonrası bir devam filmi yapma konusundaki isteklerini dile getirmişlerdi. Reitman daha sonra Hayalet Avcıları Günü’nde Gil Kenan ile Afterlife devamı için kod adı “Firehouse” olan ve hikâyenin olaylarını New York City’ye ve orijinal Ghostbusters’ın ikonik üssüne geri döndüreceklerini doğrulayan planlarını açıkladı. Yönetmen ayrıca filmin “Spengler aile hikâyesindeki bir sonraki bölüm” olacağını söyledi. Böylece geçen sene vizyona giren filmin kadrosunun korunacağını da göstermiş oldu.

Ghostbusters serisinin devam edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Afterlife’ı nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Sinemada gösterime giren son filmi, önceki filmlerin atmosferini devam ettirdiği için ve duygusallığı dengeli bir şekilde kullandığı için çok hoşuma gitmişti. Umarım devam filminde buna devam ederler, rahmetli yönetmen Ivan Reaitman’ın oğlu başarılı iş çıkaracak gibi duruyor ^^

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp Karayip Korsanlari Yalanlama

Johnny Depp’in Karayip Korsanları’na Döneceği İddiaları Yalanlandı

Ryan Gosling Marvel Sinematik Evreni Nova

Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evreni’ne Önemli Bir Karakterle Dahil Olmuş Olabilir