in , ,

Yeni Hayalet Avcıları Filmi “Ghostbusters: Frozen Empire”dan İlk Fragman

Ghostbusters: Frozen Empire filminden ilk fragman yayınlandı. Afterlife 2 olarak duyurulan yapım, Hayalet Avcıları ekibinin en büyük sınavı olmaya hazırlanıyor.

Ghostbusters: Frozen Empire Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters: Frozen Empire filminin ilk fragmanı yayınlandı. Hayalet Avcıları’nın yeni neslini tanıtan Afterlife ardından gelen yapımda New York buzlar altında kalıyor.

İlk olarak 1984 yılında çıkan film ile beyaz perde yolculuğuna başlayan Hayalet Avcıları, başarısının ardından 1989’da bir devam filmi kazanmış ayrıca oyun dünyası gibi farklı sektörlere de girerek adından söz ettirmeyi başarmıştı. Yıllar sonra 2016 yılında gelen başarısız bir canlandırma girişiminin ardından, ilk filmlerin köklerine sadık yeni bir yapım Ghostbusters: Afterlife adıyla 2021’de vizyona girmişti.

İlk filmin ardından geçen yılın nisan ayında devam için yeşil ışık yakılmış ve çekimler ise Ağustos 2023’te tamamlanmıştı. Şimdi de filmin ilk fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu.

- Reklam -

İlk fragmanda Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Logan Kim, Carrie Coon ve Paul Rudd’un yanı sıra orijinal kadrodan Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson da rollerine geri dönmüş gözüküyor. Görüntüler bu sefer çok farklı bir Hayalet Avcıları macerasını işaret ediyor; bir “Ölüm Soğuğu” olayının New York City’yi tehdit ettiğini gösteriyor.

Ghostbusters: Frozen Empire Fragmanı Yayınlandı

Sony tarafından paylaşılan filmin resmi özeti şu şekilde:

“Ghostbusters: Frozen Empire’da Spengler ailesi her şeyin başladığı yere geri dönüyor ve ikonik New York Şehri itfaiye binası ile hayalet avcılığını bir üst seviyeye taşımak için gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren orijinal Ghostbusters ile işbirliği yapıyor. Ancak antik bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında yeni ve eski Hayalet Avcıları ekibi evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için güçlerini birleştirmelidir.”

Dilimize Hayalet Avcıları: Ürperti şeklinde gelecek olan filmin yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Ghostbusters: Frozen Empire Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife Summerville, Oklahoma’da geçerken, devam filmi merkezi konum olan New York’a geri dönüyor ve 1980’lerdeki orijinal iki film tarafından belirlenen bir trendi sürdürüyor. Orijinal filmden dönen ikonik itfaiye binası ve Ecto-1 aracı da yeni fragmanda yer alıyor.

Fragman aynı zamanda Dr. Peter Venkman (Murray), Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd) ve Winston Zeddmore (Ernie Hudson) gibi orijinal Hayalet Avcıları karakterlerinin bu sefer daha belirgin bir rol oynayacaklarını işaret ediyor. Üçlü 2021 yapımındaki yeniden başlatmada görece sınırlı bir süre yer almışlardı. Geri dönen Spengler ailesi karakterlerinin ve Gary Grooberson’ın yanı sıra Ghostbusters: Frozen Empire kadrosunda Patton Oswalt ve Kumail Nanjiani gibi yeni oyuncular da bulunuyor.

Ghostbusters: Frozen Empire Fragmanı Yayınlandı

Ghostbusters: Frozen Empire için daha önce 20 Aralık 2023 gibi bir vizyon tarihi belirlenmişti. Fakat ilk fragmanla birlikte bu tarihin 29 Mart 2024’e ertelendiği ortaya çıktı. Yani Hayalet Avcıları hayranları devam macerası için bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Yeni Hayalet Avcıları filmi Ghostbusters: Frozen Empire’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler ve en son fragmanları için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Orijinal ekip olmadan yapılan filmin gişede nasıl çakıldığı ortada. Adamlar baktı olmuyor eski ekibi tekrar getirdi, film bir nebze izlendi. Şimdi yine yeni bir kadro ile film çekiyorlar. Sonuç ??

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Yeni kadro derken? Afterlife filmindeki kadro var işte yine.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yeni kadrodan kastım o zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çinli Astronotlar Uzayda Sebze Yetiştiriyor

Çinli Astronotlar Uzayda Sebze Yetiştirmeye Başladı

Hollywood Oyuncuları Grevi Sonlandı

Hollywood Tarihinin En Uzun Oyuncu Grevi Sona Erdi: Sanatçılar ve Stüdyolar Anlaşmaya Vardı