in ,

Türk Gerilim Sinemasının Kült Yapımında Devam Macerası Yolda: “Barda 2” Geliyor

“Barda 2” filmi için hazırlıklar başladı. Serdar Akar’ın 2007 tarihli gerilim hikâyesi, yıllar sonra devam macerasına kavuşuyor.

Barda 2 Film
- Reklam -
- Reklam -

Barda 2 filmi için düğmeye basıldı. İlk yapımın üzerinden geçen 17 yılın ardından, devam macerası ön geliştirme aşamasına geçti.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi, Gemide ve Dar Alanda Kısa Paslaşmalar gibi yapımlarla tanınan Serdar Akar’ın filmografisindeki en popüler yapımlardan birisi de 2007 tarihli Barda’ydı.

Gerilim ve dram türlerini bir araya getiren yapım, yıllar sonra devam macerasına kavuşmaya hazırlanıyor. Yeni filmin yapımcılığını Tamirhane ve Bana Karanlığını Anlat ile tanınan Sky Films ile Yakamoz International’ın üstlendiği devam macerasında yönetmen koltuğunda ise Hande Türkel yer alacak.

- Reklam -

Barda 2 Film - 2024

“Barda 2” Filmi Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

Ex Aşkım ve Etkileyici dizileri ve Güneşi Söndürmem Gerek filmiyle tanınan Hande Türkel, yeni yapımda yönetmenlik koltuğunu Serdar Akar’dan devralacak.

Serdar Akar’ın yazıp yönettiği ilk film, geç vakitte bara giren beş kişilik bir grup tarafından alıkonulan insanların trajik hikayesini konu almıştı. IMDb’de 7/10 puan ortalamasına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda ise Nejat İşler, Hakan Boyav, Serdar Orçin, Erdal Beşikçioğlu, Volga Sorgu, Eray Özbal, Meltem Parlak, Sezen Aray ve Salih Bademci gibi isimler yer almıştı.

Devam filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar ise gelecek haftalarda ortaya çıkacak.

- Reklam -

Barda 2

Barda 2 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Barda 2 filmi 29 Kasım 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek. İlk yapım Türkiye 15 Haziran 2007’de izleyicilerle buluşmuş 18 hafta gösterimde kalan yapım gişede toplam 1,6 milyon TL hasılat elde etmişti.

Barda 2 filmi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Box Office Türkiye

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Greta Gerwig Narnia Gunlukleri Filmi

“Barbie” Yönetmeninden “Narnia Günlükleri” Filmi: Netflix Yapımında Çekimler 2024 Yazında Başlayacak

Avarlar Hakkında Yeni Bilgiler Antik DNA ile Ortaya Çıktı

Antik DNA’lar, Karpatlar’daki Göçebe Topluluk Avarların Geçmişi ve Aile Sırlarını Açığa Çıkardı