in , ,

“A Quiet Place: Day One” Filminden Yeni Fragman

A Quiet Place: Day One filmi için yeni bir fragman yayınlandı. “Sessiz Bir Yer” evreni, spin-off yapımıyla genişliyor.

A Quiet Place Day One Yeni Fragman Sessiz Bir Yer
- Reklam -
- Reklam -

A Quiet Place: Day One filminden yeni fragman görücüye çıktı. Michael Sarnoski imzalı yapım, Sessiz Bir Yer macerasının öncesinde geçenleri takip ediyor.

John Krasinski’nin yazıp yönettiği ilk A Quiet Place yapımı 2018’de vizyona girmişti. 17 milyon dolarlık bütçesiyle 341 milyon dolar gişe hasılatı elde eden post-apokaliptik korku filmi, 2021’de devam hikâyesiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Şimdi ise A Quiet Place: Day One isimli bir spin-off ile izleyiciler felaketin yaşandığı ilk güne geri dönüyor. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen seri, ses çıkartan her bireyin canavarlar tarafından avlandığı karanlık bir geleceği takip ediyordu.

- Reklam -

A Quiet Place: Day One Yeni Fragman - Sessiz Bir Yer 2024

Emily Blunt’ın başrolünde olduğu ilk iki filmin ardından hayranlar gözlerini üçüncü maceraya çevirmiş olsalar da yapımcıların sıradaki projesi bir yan hikâye olacak.

“A Quiet Place: Day One” Filmi için Geri Sayım Sona Eriyor

Paramount Pictures, yeni Sessiz Bir Yer filminin vizyonuna kısa bir süre kalmış olmasına rağmen yapımın tanıtımına dair uzun süredir yeni paylaşımlarda bulunmuyordu. Daha önce yayınlanan kısa tanıtım ve bazı ilk bakış görselleri dışında, stüdyo cephesinde de sessizlik hakimdi.

Paramount bugün Black Panther: Wakanda Forever ile tanınan Lupita Nyong’o’nun başrolünde yer aldığı yeni A Quiet Place’ten bir fragman daha paylaştı.

Yeni macera, önceki iki filmden farklı olarak izleyicileri felaketin yaşandığı ilk günde olanlara konuk edecek.

Filmin yönetmenliğini ise daha önce Nicolas Cage’li Pig ile adından söz ettiren Michael Sarnoski üstleniyor. Serinin yaratıcılarından John Krasinski ise bu defa senarist ve yapımcı olarak projeye katkı sunuyor.

A Quiet Place: Day One 2024 Yeni Fragman - Sessiz Bir Yer

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Nyong’o’nun yanı sıra Joseph Quinn (Stranger Things), Djimon Hounsou (Rebel Moon) ve Alex Wolff (Oppenheimer) da yer alıyor.

A Quiet Place: Day One – Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Öte yandan Paramount Pictures’ın Sessiz Bir Yer evrenini genişletmeye kararlı olduğu biliniyor. Serinin üçüncü filmi için çalışmalar sürse de hayranların en iyi ihtimalle 2025’e dek beklemeleri gerekecek.

Seri ilk iki filmiyle gişede toplam 600 milyon dolarlık hasılat elde etmişti.

A Quiet Place: Day One filmi 28 Haziran 2024’te vizyona girecek.

A Quiet Place: Day One filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Hunt for Gollum Film - Yüzüklerin Efendisi 2026

Peter Jackson’dan Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmi Geliyor: “The Hunt for Gollum”da Yönetmen Andy Serkis Olacak

Russell Crowe, Bear Country'nin Başrolünde Yer Alacak

Russell Crowe, Yeni Gerilim Filmi “Bear Country”de Başrolde Yer Alacak