in , ,

“A Quiet Place: Day One” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

A Quiet Place: Day One fragmanı yayınlandı. Sessiz Bir Yer’in uzun süredir beklenen devam filmi macerayı farklı bir boyuta taşımaya hazırlanıyor.

A Quiet Place: Day One Filmi Geliyor | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

A Quiet Place: Day One filmi için ilk fragman yayınlandı. Sessiz Bir Yer ve devam filmindeki uzaylı istilasının başlangıcına dair yeni bir bakış sunan yapım, sinema salonlarına gelmeye hazırlanıyor.

İlk haberleri 2021 yılında gelen spin-off filminin tam adı Mayıs 2022’de duyurulmuştu. Korku filmi serisinin hayranları uzun süredir maceranın ne zaman çıkacağını merak ediyordu. Başlangıçta 2023 yılında vizyonda olacağı açıklanan film yaşanan gecikmeler ve grevler nedeniyle sürekli ertelendi.

Michael Sarnoski tarafından yönetilen film, dünyanın hayatta kalmanın sert gerçekliğiyle boğuştuğu distopik bir tuvali gözler önüne seriyor. Acımasız dünya dışı yırtıcılara karşı tek müttefik ise sessizlik.

- Reklam -

Başrollerini Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Denis O’Hare, Alex Wolff ve Djimon Hounsou’nun paylaştığı film, izleyicileri hareketli bir metropol olan ve pandemiye sürüklenen New York’un kalbine götürüyor. Anlatı, gökyüzünden alevli enkaz yağarken, insanlığı benzersiz bir felakete sürükleyen ilk güne odaklanıyor. Sürekli sesli olmasıyla meşhur olan şehir, karakterlerin gözleri görmese de kulakları keskin işiten ve her hareketi potansiyel bir ölüm cezası haline getiren canavarlarla yüzleştiği bir savaş alanına dönüşüyor.

A Quiet Place: Day One Filmi Geliyor | Fragman

Lupita Nyong’o ve Joseph Quinn filmin merkezinde yer alırken, orijinal filmlerde görülen hayatta kalma tekniklerinin yokluğu karşılaştıkları tehlikeli mücadeleyi büyütüyor. Black Panther Wakanda Forever’daki rolüyle tanınan Nyong’o ve 2023’te performanslarıyla ekranları süsleyen Hounsou, şimdi sessizliğin acımasız avcılara karşı en büyük silah olduğu bir dünyada yollarını bulmak zorundalar.

Türkiye’ye Sessiz Bir Yer: Birinci Gün şeklinde gelecek olan filmin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

A Quiet Place: Day One İlk Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İşgalin ilk günlerine bakış açısı sunan yeni film, Abbott ailesinin öyküsünden uzaklaşsa da, Evelyn’in (Emily Blunt) öyküsünü devam ettirecek üçüncü bir bölüm ufukta görünüyor. Ancak Emily Blunt’ın bir şartı var: o da tüm oyuncu kadrosunun geri dönmesi.

- Reklam -

Fragman dışında filmin ilk posteri de paylaşıldı:

A Quiet Place: Day One Poster

Görüntüler sadece şehrin sokaklarındaki kaosu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda Djimon Hounsou’nun son olarak Sessiz Bir Yer 2’de görülen karakterinin geri dönüşünün ipuçlarını da veriyor. Hikâye, gürültünün düşman olduğu bir dünyaya uyum sağlamaya çalışan bir grup hayatta kalanın mücadelelerini tasvir ederek yüksek oktanlı bir kargaşa vaat ediyor.

A Quiet Place: Day One, 28 Haziran 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

A Quiet Place: Day One’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alper Gezeravcı'nın Dönüş Yolculuğu Başladı

Alper Gezeravcı’nın Dünya’ya Dönüş Yolculuğu Başladı: Dragon Kapsülü Uzay İstasyonu’ndan Ayrıldı

Haldun İlkdoğan ile Kralın Gülüşü Üzerine

Haldun İlkdoğan ile “Kralın Gülüşü” Üzerine: “Umutsuzluk Olmasa İnsan Olması Gereken Kişiyi Nasıl Bulabilir?”