in ,

Yeni “Ghostbusters” Filminde Çekimler Sona Erdi: “Afterlife 2” Geliyor

Ghostbusters: Afterlife 2 çekimleri tamamlandı. Hayalet Avcıları evreni, yeni bir sinema filmi ile genişlemeye devam edecek.

Ghostbusters: Afterlife 2 Çekimleri Bitti
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife 2 filminde çekimler resmi olarak sona erdi. Aktör Ernie Hudson prodüksiyon sürecinin noktalandığını duyurdu.

Hayalet Avcıları serisi beyaz perdeye bir kez daha geri dönmeye hazırlanıyor. 1984 yılında beyaz perdede başlayan yolculuk TV ve oyun dünyasında da devam etmiş ve kendisine kapsamlı bir kurgu evreni yaratmayı başarmıştı. 2016’da kadın başrollerin olduğu bir Ghostbusters denemesine imza atılmış, beklenen ilgi yakalanamayınca da 2021’de Afterlife ile hikâye köklerine biraz daha yakın bir formatta tekrar izleyicilerle buluşmuştu.

Şimdi ise 2021’deki yapımın devamı niteliğindeki filmde prodüksiyon süreci tamamlanmış durumda. İlkinde olduğu gibi bir kez daha Gil Kenan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin resmi adı ise henüz açıklanmadı.

- Reklam -
Eddie Hudson - Hayalet Avcıları 2
Eddie Hudson

Birkaç ay önce çekimleri başlayan Ghostbusters: Afterlife 2 filmi için kameraların kapandığını yapımda Winston Zeddemore karakterini canlandıran Ernie Hudson duyurdu.

“Ghostbusters: Afterlife 2” Çekimleri Senarist Grevi Sırasında Tamamlandı

Ernie Hudson, ilk Afterlife filminden kazandığı parayla eski Hayalet Avcıları itfaiye binasını satın almış ve ikonik ECTO-1 model aracı restore etmişti. Hudson, aile draması Prisoner’s Daughter için verdiği bir demeçte Hayalet Avcıları hakkında da konuştu. Çekimlerin sona erdiğini kaydeden oyuncu, ayrıca senarist grevi nedeniyle yapımın ertelenme ihtimalini de ele aldı.

“Film tamamlandı. Kurgu ve diğer işleri yapıyorlar. Filmin yıl sonunda ya da belki gelecek yıl ilkbaharda vizyona gireceğine dair söylentiler duydum. Stüdyoların ne yapacaklarını asla bilemem ama çekimler tamamlandı. Ki senarist grevi ve sonrasında yaşananlar nedeniyle bu biraz zor oldu. Bu yüzden çok fazla karışıklık olduğunu biliyorum, ama en azından bunu yapabildiğimiz için minnettarım. Şimdi ben de herkes gibi ortaya nasıl bir iş çıktığını görmeyi bekliyorum.”

Ghostbusters: Afterlife 2 Çekimleri Sona Erdi

Ghostbusters: Afterlife 2 için vizyon tarihi 20 Aralık 2023 olarak gösteriliyordu. Ancak yazarlar grevi ve olası oyuncular grevi nedeniyle bu programda aksamalar yaşanabilir.

- Reklam -

Yönetmenliğin yanı sıra filmin ortak yazarı da olan Gil Kenan, çekimlerin ardından bir ek sahne ihtiyacı duymazsa 2023’teki vizyon ihtimali de hâlâ değerlendirilebilir konumda.

Filmin oyuncu kadrosunda Hudson ile birlikte Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Dan Aykroyd, Emily Alyn Lind ve Patton Oswalt gibi isimler yer alıyor.

Ghostbusters: Afterlife 2

Sizin Ghostbusters: Afterlife 2 hakkındaki beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk filmi Bill Murray var diye izlemiştim. Filmin konusu beni pek sarmamıştı.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Serinin önceki filmlerine saygı duruşunu ustaca ve duygusallığı hissettirerek yapması, onların konusundan kopmadan kalındığı yerden yavaş ve emin adımlarla yine ustalıkla devam ettirmesi “Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (2021)” filmini sevmemi sağlamıştı :slightly_smiling_face: Umarım, bana göre kaliteli oluşlarını devam ettirirler ve hatta bir adım öteye taşıyarak çok iyi bir çıkarırlar bu yeni seride :blush:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tapınak Şövalyelerinin El Kitabı - J. M. Upton Ward

Komplo Teorilerinden Uzak Bir Rehber: “Tapınak Şövalyelerinin El Kitabı” Çıktı

Warner Bros. Barbie Haritası Tartışmalarına Açıklık Getirdi

Warner Bros.’tan “Barbie” Filmindeki Tartışmalı Harita Hakkında Açıklama Geldi