in , ,

Oscarlı Oyuncu Kate Winslet’ın Başrolünde Yer Aldığı HBO Dizisi “The Regime”den Yeni Fragman

The Regime dizisi için yeni fragman yayınlandı. Oscarlı aktris Kate Winslet’ın diktatör rolünde yer aldığı yapım HBO kanalında yayınlanacak.

The Regime Yeni Fragman - Kate Winslet
- Reklam -
- Reklam -

The Regime dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken yeni HBO yapımı ufukta gözüktü.

The Reader filmiyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Sense and Sensibility ve Revolutionary Road filmleriyle adından söz ettiren Kate Winslet şimdi bir mini dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hiciv ağırlıklı bir drama olarak tanımlanan dizi, yıkılmakta olan bir otoriter rejimi ayakta tutmaya çalışan ve Kate Winslet tarafından canlandırılan bir kadının hikâyesini takip ediyor.

- Reklam -

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, The Regime’in ciddi bir siyasi drama profili çizse de yeni tanıtım dizinin hiciv yönünü de ön plana çıkartıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Winslet’a Matthias Schoenaerts (Rust and Bone), Hugh Grant (Wonka), Guillaume Gallienne (Me, Myself and Mum), Andrea Riseborough (Mandy) ve Martha Plimpton (Raising Hope) gibi isimler eşlik ediyor.

The Regime Dizisi Yeni Fragman - Kate Winslet

Schoenaerts’in Onbaşı Zubak karakteri, Winslet’ın hayat verdiği Şansölye’nin siyasi arenanın zirvesine doğru çıktığı yolculukta tam da ihtiyaç duyduğu dalkavuk olarak sahne alıyor. Gerçek bir ölüm kalım adamı olan Onbaşı Zubak, ne kadar saçma olursa olsun Şansölye’nin hemen her hareketini destekleyerek onunla aynı çizgide buluşmaktan çekinmiyor.

Paylaşılan tanıtım, akıllara Yorgos Lanthimos’un The Favourite filmiyle benzer bir tona sahip kara mizahıyla öne çıkıyor.

The Regime Dizisi Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dizinin yazarı ve yürütücüsü Will Tracy, ilk çıkışını Last Week Tonight with John Oliver’ın yazar odasıyla yapmıştı. Tracy ayrıca geçen yılın çok konuşulan korku filmlerinden The Menu’yü de yönetmişti.

Stephen Frears ve Jessica Hobbs ise projede yönetmen olarak görev alıyor. İki kez Akademi Ödülü’ne aday gösterilen yönetmen Frears, The Grifters, The Queen ve Dangerous Liaisons gibi filmler ve Muhammad Ali’s Greatest Fight gibi dizilerle tanınıyor. Hobbs ise en çok eleştirmenlerce beğenilen suç draması Broadchurch’teki yönetmenlik performansıyla ve Emmy ödüllü The Crown ile biliniyor.

The Regime Yeni Fragman - Kate Winslet - HBO

The Regime dizisi 3 Mart 2024 tarihinde HBO ve dijital platformu Max üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

The Regime dizisi için beklentileriniz ne yönde? Yapıma dair fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Scream 7 Filmi Yonetmen Christopher Landon

“Scream 7” Filminde Kriz Büyüyor: Başrollerin Ardından Yönetmen de Yapımdan Ayrıldı

Hayao Miyazaki, Rüzgârlı Vadi'nin Devam Filmini Hazırlıyor Olabilir

Hayao Miyazaki’nin Bir Sonraki Projesi “Rüzgârlı Vadi”nin Devam Filmi Olabilir