in

“Left 4 Dead 3” İddialarını Güçlendiren Haber: “Counter-Strike 2” Dosyalarında Sürpriz Bir Koda Rastlandı

Left 4 Dead 3 geliştirme aşamasında olabilir. Valve’ın sevilen zombi serisinin yıllardır beklenen devam oyunu hakkında yeni bir ipucu ortaya çıktı.

Left 4 Dead 3 Valve Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Left 4 Dead 3 oyunu Valve’ın yakın dönemde ele alacağı yapımlar arasında yer alabilir. Yeni duyurulan Counter-Strike 2 oyunun kodlarını araştıran madenciler, sürpriz bir satırla karşılaştı.

Veri madencileri tarafından yapılan araştırmada, Counter-Strike 2 kapalı beta dosyaları arasında Left 4 Dead 3 için bir referans taşıyan kod grubuna rastlandı. Valve, zombi temalı birinci şahıs nişancı oyun serisini geri getirmeye hazırlanıyor olabilir.

İlk Left 4 Dead oyunu 2008 yılında yayınlandığında kendisine has bir oyuncu grubu toplamayı başarmıştı. Özellikle multiplayer yapısı ve hayatta kalma teması, birçok oyuncuyu L4D evrenine ikna etmeye yetmişti. Hem insanları hem de enfektelerin kontrol edilebildiği oyun, birçok modla geniş bir külliyata ulaşmıştı. Valve, yalnızca bir yıl sonra Left 4 Dead 2 ile oyuncuların karşısına çıkmış ve kıyamet sonrası zombi salgını macerasını yeni bir boyuta taşımıştı.

- Reklam -

Source oyun motorunu kullanan her iki oyun da Valve’ın klasikleri arasındaki yerini çoktan almıştı. Oyuncular, CS 2’nun gelişini yine Valve kaynak kodları aracılığıyla öğrenmişti. Dolayısıyla veri madencilerinin L4D3 referansları bulması, yeni oyunun yolda olduğu konusunda önemli bir ipucu veriyor olabilir.

Left 4 Dead 3

Left 4 Dead 3 İddiaları Henüz Kesinlik Kazanmadı

Valve’ın Source 2 motorunu piyasaya sürene dek yeni bir Left 4 Dead oyunu çıkarmayacağı düşünülüyordu. Ancak Counter-Strike 2’nun beta sürümüne başlamasıyla işlerin farklı şekilde ilerleyebileceği de ortaya çıktı.

GamesRadar+’ın aktardığına göre bir oyuncu Valve’ın üçüncü zombi oyunu için bir referans keşfetti. Counter-Strike 2 dosyalarında Left4Dead3 başlığının yer aldığı bir kod yer alıyor.

- Reklam -

Left 4 Dead 3 Kodları

Hâlâ en iyi zombi oyunları arasında gösterilen L4D2 sonrasında, Valve’ın seriyi devam ettirmesi akla yatkın görünüyor. Orijinal oyunun geliştiricisi Turtle Rock Studios ise yakın zamanda benzer tarzda bir oyun olan Back 4 Blood’ı piyasaya sürmüştü. Stüdyo, Valve’ın çatısından 2021 yılında Tencent’a geçmişti.

Oyunculara birçok yenilik sunacak Counter-Strike 2 ise önümüzdeki yaz aylarında resmi olarak piyasaya sürülecek ve CS:GO’ya ücretsiz bir güncelleme şeklinde yayınlanacak.

Olası bir Left 4 Dead 3 için sizin beklentileriniz nasıl olur? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: True Achievements

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Killers of the Flower Moon Film Süresi

Açılışını Cannes’da Yapacak Martin Scorsese’nin Yeni Filmi Yaklaşık 4 Saat Sürecek

The Night Agent 2. Sezon Onayı Aldı

Netflix’in Yeni Dizisi “The Night Agent” 2. Sezon Onayını Hızlı Bir Şekilde Aldı