Menu
in ,

Carl Sagan ile Ann Druyan’ın Aşkını Konu Alan “Voyagers”ın Başrolleri Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones Oldu

Voyagers filmi için başroller belli oldu. Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones ikilisi, gerçek bir hikâyeden uyarlanan yapımda yeniden buluşacak.

Voyagers filmi hakkında yeni detaylar belli oldu. Dünyaca ünlü astronom Carl Sagan ile Contact filminin yapımcısı Ann Druyan’ın aşk hikâyesi beyaz perdeye geliyor. Yapımın başrolleri ise Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones’u bir kez daha buluşturuyor.

NASA’dan Carl Sagan ve film yapımcısı Ann Druyan arasındaki ilişkiyi konu alan romantik drama Voyagers filmi şekillenmeye başladı. Normal People, Cold Feet ve Pond Life ile tanınan BAFTA adayı aktris Daisy Edgar-Jones ve Spider-Man Rolü başta olmak üzere The Social Network, Hacksaw Ridge ve Tick, Tick… Boom! ile adından söz ettiren Andrew Garfield filmde başrolleri paylaşacak.

Yapım Garfield ve Edgar-Jones’un beraber rol aldığı ikinci proje olacak. İkili daha önce Emmy adayı Under the Banner of Heaven dizisinde de birlikte rol almışlardı.

- Reklam -

Voyagers Filmi Gerçek Bir Hikâyeden İlham Alıyor

2017 yapımı A Fantastic Woman’ın arkasındaki Oscar ödüllü film yapımcısı Sebastián Lelio, filmde yönetmen koltuğuna geçecek. Lelio ayrıca Jessica Goldberg (Cherry, Away, Refuge) ile birlikte senaryoyu da kaleme alacak.

Lelio ve Goldberg’in senaryoyu geliştirirken doğrudan Druyan ile birlikte çalıştığı ifade ediliyor. Bununla birlikte filmin yapımcılığını FilmNation Entertainment adına Druyan, Lynda Obst ve Ben Browning üstlenecek.

1977 yılında NASA tarafından fırlatılan Voyager uzay araçlarında “Voyager Altın Plakları” adlı gramofon kayıtları yer alıyordu. Bu plaklarda dünya dışı akıllı yaşam formlarının gelecekte Dünya medeniyeti ile olası tanışmaları öncesinde ön bilgi verebilecek ses ve görüntü kayıtları bulunuyordu.

Carl Sagan da bu plakların içeriğini belirleyen komitenin başkanı olarak adından söz ettirmişti. Ann Druyan da projede kreatif direktör olarak görev almıştı. Kaydedilecek mesajların hazırlığı sırasında gelişen Sagan ile Druyan arasındaki aşk hikâyesi ise Voyagers’ın konusu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Druyan ve Sagan daha sonra ünlü belgesel Cosmus’u birlikte yazmış ve kült bilimkurgu filmi Contact’ta birlikte görev almışlardı.

Sizin Voyagers filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version