Menu
in

Uğur Erbaş’tan Fantastik Bir Grafik Roman: Gozo ve Sagre

Uğur Erbaş’ın yazdığı fantazi grafik romanı Gozo ve Sagre, İletişim Yayınları aracılığıyla raflarda yerini aldı. Tadımlık olarak paylaşılan ön okumaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Uğur Erbaş, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü mezunu, animasyon ve görsel efekt alanında çalışmalar yapan bir isim. Yakınlardaysa İletişim Yayınları aracılığıyla yazarın Gozo ve Sagre adındaki çizgi romanı okurlara sunuldu.

Fantastik türündeki bu eserde Erbaş bize aklın ve kalbin yenilgisini anlatıyor. Gün ışığını arayan grafik romanın tanıtım bülteni şu şekilde:

Gozo ve Sagre – Uğur Erbaş | Arka Kapak Tanıtımı

“Dağların, ovaların, ırmakların, göllerin ve denizlerin arasında, havada, karada, suda ve toprak altında yaşayıp giden her çeşit varlığın orta yerinde dururdu bu koskoca kaya. Üzerinde bir adam oturur, oturur, otururdu.”

- Reklam -

Başka bir dünya, başka bir harita.

Asırlar önce bırakmıştı insanlar hayvanları yemeyi.

Uğur Erbaş, aklın ve kalbin yenilgisini anlatıyor.

Her zaman olanla hiç olmayan arasında…

Gozo ve Sagre, gün ışığını arayan fantastik bir grafik roman, trajik bir “dünya tarihi”. Yaklaşan karanlık, kaosun arifesi.
Editörlük koltuğunda hem yazar hem de editör kimliğiyle birçok Türk çizgi roman okurunun aşina olduğu isim Levent Cantek oturuyor. Düzelti Emre Bayın, kapak ve sayfa tasarımıysa yazarın kendisi tarafından yapılıyor.


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Yorum Yap

Exit mobile version