Menu
in ,

Arcane 2. Sezon Onayını Aldı: League of Legends Macerası Devam Edecek

Arcane 2. Sezon onayı ile yeni bölümleri garantiledi. Netflix’in League of Legends evreninde geçen animasyon dizisi yola devam ediyor.

Arcane 2. Sezon onayı ile yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Netflix imzasını taşıyan animasyon serisi, ünlü video oyun League of Legends evreninde geçiyor.

İlk sezon bölümleri 7 Kasım 2021 tarihinde yayına başlayan dizi 20 Kasım’da 9. bölüm The Monster You Created ile ilk sezonu tamamladı. Netflix, alışık olduğumuzun aksine sezonu üçe bölerek iki hafta içinde yayınlamayı tercih etti. Yeni sezon onayı için ise fazla beklemeden müjdeli haberi hayranlara verdi.

Riot Games’in dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip video oyun serisi League of Legends’tan ilham alan animasyon dizisi, devam bölümleri için onayı kaptı. Netflix ve Riot Games, haberi hafta sonu bir hayran etkinliğinin sonunda duyurdu.

- Reklam -

Dizinin ortak yaratıcıları Christian Linke ve Alex Yee, serinin geleceği hakkında şunları kaydetti:

“Arcane’in ilk sezonuna aldığımız olumlu geri dönüşten dolayı fazlasıyla mutluyuz. Riot ve Fortiche’teki (Fransız animasyon stüdyosu) yaratıcı sihirbazlarla birlikte ikinci sezon için çok çalışıyoruz.”

Arcane 2. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Belli Olmadı

Yeni sezonun yolda olduğu, kısa bir tanıtım videosu eşliğinde açıklandı:

2. sezon ile ilgili ayrıntılar ise hâlâ gizliliğini koruyor. Ancak Hailee Steinfeld, Ella Purnell ve Katie Leung’un Vi, Jinx ve Caitlyn Kiramman’ı seslendirmeye devam edecekleri biliniyor.

Yeni bölümlerin yapımcılığı ise Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu ve Christian Linke üstlenecek.

Riot Games henüz resmi bir duyuru yapmamış olsa da, LoL markası için film ve dizi içeriklerinin sayısının artırılacağı düşünülüyor. Öte yandan Netflix de video oyun dünyasındaki varlığını sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor.

Arcane dizi uyarlaması ilk sezonu ile IMDb’de 45 bin kişiden ortalama 9.4 puan almayı başardı.

League of Legends Hakkında

League of Legends ilk defa 2009 yılında yayınlanmış çevrim içi bir savaş arenası oyunu. Arcane de bu evrenin ön hikâyesini konu almak üzere yola çıktı. LoL bugün e-sporun en önemli oyunları arasında yer alıyor. Riot Games, Beck ve Merrill tarafından kuruldu. CEO koltuğunda Nicolo Laurent’in bulunduğu şirkette dünya çapında 2.500’den fazla çalışan bulunuyor.

Siz yeni sezon onayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version