Menu
in ,

Ünlü Sit-Com Dizisi “Community” için Bir Film Geliştiriliyor

Community film oluyor. Ünlü sit-com dizisinin yaratıcısı Dan Harmon, senaryo hazırlıklarını tamamladıklarını duyurdu.

Community film çalışmasıyla evrenini genişletebilir. NBC’nin ünlü durum komedisi, yeni bir yapımla macerasına devam edebilir. Serinin yaratıcısı Dan Harmon, görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Dan Harmon’ın yaratıcı koltuğuna oturduğu Community dizisi, 2009 – 2015 yılları arasında toplamda 6 sezon ve 110 bölüm olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede geniş bir kitleye ulaşan yapım, durum komedisinin en popüler işleri arasında yer almış ve 1 defa Primetime Emmys’e layık görülmüştü.

2015’teki finalin ardından hayranlar serinin bir sinema filmi ile devam etme ihtimali için heyecanlı bir bekleyişe geçmişti. Community sonrası Rick and Morty gibi büyük bir markanın başına geçen Harmon ise sonunda hayranların beklentilerini karşılayabilecek zamanı yaratabilmiş gibi görünüyor.

- Reklam -

Community Film Çalışmaları Uzun Süredir Biliniyordu

Harmon, önceki açıklamalarında Community’yi “6 sezon ve 1 film” olarak tasarladığından bahsetmişti. Ünlü yönetmen geçen günlerde yaptığı bir açıklamada, film için uygun bir zeminin oluştuğundan bahsetti.

Öte yandan dizinin oyuncu kadrosundan Alison Brie de film çalışmaları için bazı konuşmaların yapıldığını aktarmıştı.

The Wrap’e Rick and Morty’nin gelecek sezonu hakkında açıklamalarda bulunan Harmon, söz Community’ye gelince Alison Brie’nin ifadelerini onayladı.

“Alison’ın söyledikleri doğru, tartışmalar sürüyor ve anlaşmalar gerçekleşiyor. Bir hikâye var. Şimdi ise müzakereler gerçekleşiyor.”

Community Filmi için Tarih Verilmedi

Bununla birlikte Harmon, bu görüşmelerin filmin yakında çıkabileceği anlamına gelmediğini de vurguladı.

“Şimdi, bunu çok dikkatli bir şekilde söylüyorum. Çünkü bazen izleyiciler, yani bir iki yıla film geliyor mu, diye soruyor. Ancak benim az önce söylediğim şeyi, üç yıl önce de söylemek mümkündü ve bu, neredeyse aynı derecede doğru olurdu. Bu söylediğimi üç yıl önce açıkladığımı düşünebiliyor musun? İnsanları üç yıl boyunca suistimal etmiş olurdum. Onları unutulmuş gibi hissettirmek ve bu konuda hiçbir şey söyleyememek yeterince zor.”

Harmon, bir Community filmi için artık, “Olacak mı?” sorusunun değil de, “Ne zaman olacak?” sorusunun gündemde olduğunu açıkladı.

Joel McHale, Gillian Jacobs ve Ken Jeong da dahil olmak üzere dizinin önde gelen oyuncularının çoğu, nihai bir Community filminde rollerini yeniden canlandırmak için hevesli olduklarını daha önce aktarmışlardı. 2020’de tüm ana kadro, bir okuma etkinliğinde bir araya gelmişti.

Filmin detayları, stüdyosu ve platformu henüz bilinmiyor olsa da tüm bu açıklamalar, Harmon’ın en umut verici güncellemesi oldu.

Siz böyle bir film için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version