Menu
in

Doctor Who, 2 Yeni Sezonuyla Geliyor

BBC’nin popüler yapımlarından Doctor Who için yeni sezon onayları art arda geldi. 13 ve 14. sezonlar için şimdiden anlaşmaya varıldı.

BBC’nin sevilen dizisi Doctor Who için 13 ve 14. sezonların yolda olduğu resmi olarak onaylandı. Üstelik yeni gelecek iki sezon HBO Max platformunda da yayımlanacak.

HBO Max’in tanıtım etkinliğinde birçok yeni içerik duyuruldu. Green Lantern tüm bu içerikler arasında en sükse yapan haber gibi dursa da Doctor Who hayranlarını sevindirecek güzel bir gelişme de yaşandı. Etkinlikte, 2020 sonrası iki yeni Doctor Who sezonunun daha geleceği belirtildi.

HBO Max’in BBC ile olan anlaşmasına göre, yapımın 11 sezonunun tamamı platformun Amerika’da bulunan kullanıcılarına açık olacak. Yeni gelecek üç sezon da bu içeriklere dahil edilecek. 2020 yılı içerisinde Jodie Whittekar’ın başrolünde olacağı Doctor Who’nun 12. sezonunun geleceği biliniyor. Ancak iki ek sezonun belirtilmesiyle dizinin 2022 yılına kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

- Reklam -

Tabii dizinin yapım süreci aynı şekilde devam ettiği takdirde bu sürecin HBO Max’te yayını için 2024’e kadar uzayabileceği belirtiliyor.

Doctor Who’nun Yeni Sezonlarında Başrol Henüz Açıklanmadı

Doctor Who’nun 12. sezonunda da başrolü üstlenecek Jodie Whittekar ile İngiliz senarist Chris Chibnall’ın 13 ve 14. sezonlarda olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Geleneksel olarak doktorlar 3 veya 4 sezonda bir değiştiği için Whittekar’ın sonraki sezonlarda da boy gösterme şansı yüksek.

Elbette bir önceki sezonun izlenme oranları ve aldığı eleştiriler doğrultusunda hem yıldız oyuncunun hem de senaristin değiştirilme olasılığı da her zaman saklı tutuluyor. Fakat şimdilik ne BBC ne de HBO Max cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıldı.

Kesin olan bir şey var ki, daha uzun bir süre Doktor’un maceraları izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version