Menu
in ,

Netflix Türkiye’den Black Mirror 5. Sezona Özel Çarpıcı Tanıtım Videosu!

Netflix Türkiye ekibi Black Mirror dizisinin yeni sezonunun çıkışını bayrama özel çarpıcı ve yerelleştirilmiş bir tanıtım videosuyla duyurdu.

Black Mirror dizisinin yeni sezonu bugün itibarıyla Netflix platformunda yerini aldı. Totalde üç bölümden oluşan 5. sezonda yine yakın gelecekte teknolojinin başımıza saracağı distopik sorunları izleyeceğiz.

Netflix Türkiye ekibinin daha önce de yaptığı yerelleştirilmiş reklamlarla adından söz ettirdiğini biliyoruz. Daha önceki haberlerimizde de yer verdiğimiz Black Mirror 5. sezonun çıkışı ülkemizde bayramın ikinci gününe denk geldi. Elbette Netflix Türkiye ekibi bu durumu atlamadı ve dizinin yeni sezonunu bayrama özel “Nerede o eski bayramlar…” videosuyla duyurdu.

Black Mirror 5. Sezon Netflix Türkiye Özel Fragmanı

Peki Netflix Türkiye’nin hazırladığı tanıtım videosu ne anlatıyor? Tanıtım videosunda kamera gözünden bir kişinin bayrama özel ailesinin yanına gittiğini gösteren bir bayram kutlamasına şahit oluyoruz. Her şey o kadar güzel görünüyor ki, videoyu izlerken tam da tanıtım videosunun açıklamasında olduğu gibi “Ah ah, nerede o eski bayramlar,” diyesimiz geliyor. Ama elbette Black Mirror tanıtımı olan bu videoda tahmin edebileceğiniz üzere aslında kazın ayağının böyle olmadığını video sonlarında fark ediyor, tam da dizi ruhuna uygun bir şekilde sonlandığını görüyoruz.

- Reklam -

Gelin Black Mirror 5. sezona özel hazırlanmış tanıtım videosuna birlikte göz atalım:

Siz bu tanıtım videosunu nasıl buldunuz? Netflix Türkiye ekibinin yerelleştirilmiş reklamlarını daha önce Narcos, Stranger Things gibi dizilerden de görmüştük ve onlara özel yaptıkları videolarda da oldukça olumlu tepkiler almıştı. Sizce Black Mirror’a özel hazırladığı bu video da diğerleri gibi miydi? Görüşlerinizi forumlarımızda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version