Menu
in

Penny Dreadful Devam Dizisi “City of Angels” ile Geri Dönüyor

Showtime Penny Dreadful: City of Angels için siparişi verdi. Özlediğimiz dünyaya geri dönüyoruz!

Showtime’ın sevilen dizisi Penny Dreadful geri dönüyor. 2016 yılında üçüncü sezonuyla final yapan ve birçok hayranını eksik kalmış hissettiren korku/fantezi dizisi Penny Dreadful, devam dizisi City of Angels ile Showtime ekranlarında bizlerle buluşacak.

Varietynin haberine göre City of Angels’ın hikâyesi 1938’in Los Angeles’ında başlıyor. Meksikalı Amerikan folklorunden ve de dönemin sosyal geriliminden oldukça etkilenen bir yapım bizleri bekleyecek. Yine doğa üstü olayların gırla gideceği devam projesinde dizi, Santa Muerte ve şeytanın diğer yardakçılarıyla birlikte bizlere karanlık bir çağ yaşatacak.

Yeni dizinin oyuncu kadrosuna dair henüz bir haber yok. Ancak Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green ve Rory Kinnear gibi isimleri bu dizide görüp göremeyeceğimizin ciddi bir merak konusu olduğu da bir gerçek.

- Reklam -

Dizinin yaratıcısı, senaristi ve yürütücü yapımcısı John Logan ise aynı görevlerle işinin başında olacak. Bu da bize Penny Dreadful’un ruhuna aykırı işler görmeyeceğimize dair hayaller kurmamız için yeterli materyali sağlıyor.

City of Angels’ın yapımına 2019 yılı içerisinde başlanacak.

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Yorum Yap

Exit mobile version