in

Penny Dreadful Devam Dizisi “City of Angels” ile Geri Dönüyor

Showtime Penny Dreadful: City of Angels için siparişi verdi. Özlediğimiz dünyaya geri dönüyoruz!

Penny Dreadful City of Angels up
- Reklam -
- Reklam -

Showtime’ın sevilen dizisi Penny Dreadful geri dönüyor. 2016 yılında üçüncü sezonuyla final yapan ve birçok hayranını eksik kalmış hissettiren korku/fantezi dizisi Penny Dreadful, devam dizisi City of Angels ile Showtime ekranlarında bizlerle buluşacak.

Varietynin haberine göre City of Angels’ın hikâyesi 1938’in Los Angeles’ında başlıyor. Meksikalı Amerikan folklorunden ve de dönemin sosyal geriliminden oldukça etkilenen bir yapım bizleri bekleyecek. Yine doğa üstü olayların gırla gideceği devam projesinde dizi, Santa Muerte ve şeytanın diğer yardakçılarıyla birlikte bizlere karanlık bir çağ yaşatacak.

Yeni dizinin oyuncu kadrosuna dair henüz bir haber yok. Ancak Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green ve Rory Kinnear gibi isimleri bu dizide görüp göremeyeceğimizin ciddi bir merak konusu olduğu da bir gerçek.

- Reklam -

Dizinin yaratıcısı, senaristi ve yürütücü yapımcısı John Logan ise aynı görevlerle işinin başında olacak. Bu da bize Penny Dreadful’un ruhuna aykırı işler görmeyeceğimize dair hayaller kurmamız için yeterli materyali sağlıyor.

- Reklam -

City of Angels’ın yapımına 2019 yılı içerisinde başlanacak.

Penny Dreadful City of Angels

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Dizinin devamı çizgi roman serisi olarak yayımlandı. Nasıl olacak şimdi anlamadım.

    Diziyi izlemedim fakat listemde bulunuyor. Kesinlikle izleyeceğim bir ara. Bu haber iyi oldu.

  2. Avatar for CHALLENGE_TV CHALLENGE_TV dedi ki:

    Orijinal seride yer alan, Van Helsing, Dracula ve Frankenstein’ın Canavarı gibi “yıldızlar” oldukça dikkat çekiciydi. Bakalım 1938’in Los Angeles’inde geçecek olan serinin yeni yıldızları kimler olacak. Benim oyum Meksikalı Dracula’ya!

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Konusu ne acaba dizinin, bide güzel mi?

  4. Avatar for CHALLENGE_TV CHALLENGE_TV dedi ki:

    City of Angels daha çıkmadı eğer Penny Dreadful’dan bahsediyorsan kesinlikle çok güzel Dizi, batı kültüründe yer alan korku öğelerinden oluşuyor diyebilirim diziye. Birbirinden farklı korku hikayeleri tek bir senaryoda nasıl birleştirilir diye soracak olursan Penny Dreadful dizisini oturup izlemeni tavsiye ederim. Birkaç karakter dışında Frankenstein, Kurt Adam, Dracula ve diğer pek çok batının korku fenomeni dizide oldukça hoş bir şekilde işlenmiş. Penny Dreadful bir korku dizisi olmasına rağmen çok korkutucu sayılmaz. Fakat korku ve gerilim farklı şeyler oldukları için pek çok sahnede gerilebiliyorsun. Gerilim seven biriysen diziyi izlemeni tavsiye edebilirim.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Bir bölüm izledim ve eehhh artık hepsini izleyelim dizinin :joy: konuyu işleyiş fazla güzel olmasa da atmosferi çok iyi yansıtmışlar

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

galileo galilei orta parmak

Dünyanın En Ünlü Orta Parmağının Sahibi Kim?

yaban diyarlarda yabanci ust

Bilimkurgu Klasikleri 40. Kitabıyla Devam Ediyor: Yaban Diyarlarda Yabancı