in ,

Anne Hathaway Açıkladı: “The Princess Diaries 3” Geliyor

“The Princess Diaries 3” filmi hakkında heyecanlandıran haber Anne Hathaway’den geldi. Yıldız aktris, projenin yolda olduğunu doğruladı.

The Princess Diaries 3 Filmi - Anne Hathaway
- Reklam -
- Reklam -

The Princess Diaries 3 filmi için resmi çalışmalar devam ediyor. Anne Hathaway yapıma dair son gelişmelerden bahsederken umut dolu ifadeler kullandı.

Anne Hathaway’in başrolünde olduğu ilk The Princess Diaries filmi 2001’de izleyiciliirn karşısına çıkmıştı. 26 milyon dolarlık bütçesiyle 165 milyon dolar gişe hasılatı elde eden yapımın yönetmenliğini ise Garry Marshall üstlenmişti.

Türkiye’de Acemi Prenses ismiyle vizyona giren film, babasının ölümünün ardından Genovia isimli küçük bir Avrupa ülkesinin prensesi olduğunu öğrenen Mia Thermopolis’in hikâyesini konu alıyordu. Amerikalı yazar Meg Cabot’ın genç yetişkin serisinden perdeye taşınan yapımın devam macerası Royal Engagement ise 2004’te vizyona girmişti. İkinci yapım, gişede ilkinin başarısını aratmasa da hayranların serinin üçüncü filmi için 20 yıldan uzun bir süre beklemesi gerekecekti.

- Reklam -

The Princess Diaries 3 Film - Anne Hathaway

The Princess Diaries 3 filminin çekileceği uzun süredir konuşuluyordu. Ancak bu zamana kadar kimse yapıma dair net bir yorumda bulunmamıştı. Şimdi ise serinin yıldızı Hathaway projenin geldiği aşamaya dair ipuçları veriyor.

“The Princess Diaries 3” Filmi Yolda

Hathaway V Magazine’e konuşan Anne Hathaway, The Princess Diaries 3 için “iyi bir noktada olduklarını” kaydetti.

“Tüm söyleyebileceğim bu. Duyurulabilecek bir aşamada değil. Ama kesinlikle iyi bir noktadayız.”

Hathaway ayrıca olası bir The Devil Wears Prada 2 projesi hakkında da bilgi verdi ve filmin devamının geleceğini düşünmediğini söyledi.

“Muhtemelen olmaz. Hepimiz birbirimizi seviyoruz ve eğer birileri bunu yapmanın bir yolunu bulabilirse, bence hepimiz bunu yapmamak için deli oluruz. Ancak şu anda dünyada teknolojiyle ilgili büyük bir fark var ve bu hikâyeyle ilgili şeylerden biri de fiziksel bir nesne üretmekle ilgiliydi. Şimdi pek çok şey dijital olduğu için çok farklı olurdu. Belki ben, Stanley, Emily, Meryl, Dave Frankel, Patricia Field… hep birlikte başka bir şey yapmalıyız. Bu eğlenceli olurdu.”

- Reklam -

The Princess Diaries 3 Hakkında Bilinen Detaylar

Yeni Acemi Prenses filmi hakkında bilinenler sınırlı. Kasım 2022’de Supergirl ve Reacher’ın yazarı Aadrita Mukerji’nin The Princess Diaries 3 filminin senaryosunu kaleme alacağı açıklanmıştı. Ayrıca ilk iki filmde yapımcı koltuğunda oturan Debra Martin Chase de devam macerası için projeye geri dönecek.

The Princess Diaries 3 - Anne Hathaway

Serinin ikinci filminde Mia’nın aşkı Nicholas Devereaux’yu canlandıran Chris Pine’ın yapıma dönmeye istekli olduğu belirtilse de şimdilik bu konu hakkında resmi bir bilgi bulunmuyor.

Ayrıca The Princess Diaries’te müdür yardımcısı Gupta’yı canlandıran Sandra Oh da üçlemede yer almak istediğini ifade edenler arasında.

“Kraliçe için hazırım. Beni arayın! Gupta’nın dünyada nasıl yükseldiğini görmek için sabırsızlanıyorum.”

The Princess Diaries 3 filmine dair siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Hedge Knight Dizisi Çekim Yerleri Game of Thrones

“The Hedge Knight” Dizisi, “Game of Thrones”un Bazı İkonik Sahnelerine Ev Sahipliği Yapan Mekânları Kullanacak

Batık Gemi Bulundu

Gazete Kupürlerinden Yola Çıkan Araştırmacılar, 137 Yıllık Kayıp Gemi Batığını Tespit Etmeyi Başardılar