in ,

Russell Crowe, Tartışmalı “The Pope’s Exorcist” Sonrası “The Exorcism” Filmi ile Korku Sinemasına Dönüyor

Russell Crowe, korku sinemasındaki yeni yolculuğuna “The Exorcism” filmi ile devam ediyor.

The Exorcism Filmi - Russell Crowe Yeni
- Reklam -
- Reklam -

Russell Crowe yeni bir korku filmi The Exorcism ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü aktör, The Pope’s Exorcist sonrası bir kez daha şeytan çıkarma yapımında rol alacak.

The Pope’s Exorcist filminde Peder Gabriele Amorth rolünü üstlenen Crowe Vatikan’ın baş şeytan çıkarıcısı olarak aldığı bir vakayı gözler önüne sermişti. Hikâye derinleştikçe kilise ve şeytanlar arasında gizlenmiş sırları açığa çıkarmıştı.

1990 yılında peder Gabriele Amorth’un yaşadığı olaylar sonrasında kaleme aldığı An Exorcist Tells His Story eserinden uyarlanan The Pope’s Exorcist, Russell Crowe’un başrolünde oynayacağının duyurulmasıyla beklentileri yükseltmişti. 2020 yılında hazırlıklarına başlanan film 2022 yılında çekimlere başlayabilmiş ve oldukça çalkantılı bir süreçten geçmişti. Dünya genelinde 77 milyon dolar gişe geliri elde eden yapım eleştirmenler ve izleyiciler tarafından ortalama yorumlar almıştı.

- Reklam -

Russell Crowe Yeni Korku Filmi

Öte yandan Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği tarafından kınanan yapımın devam filminin de yolda olduğu biliniyor. Russell Crowe’un Gabriele Amorth’u canlandırmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Russell Crowe “The Exorcism” ile Korku Sineması Yolculuğunu Sürdürüyor

Gladiator ile Oscar kazanan, filmografisinde A Beautiful Mind ve L.A. Confidential gibi yapımlar bulunan Russell Crowe, son dönemlerde parçası olduğu korku yolculuğuna The Exorcism ile devam edecek.

İlk etapta Georgetown Project olarak adlandırılan The Exorcism filmi, Vertical’ın Miramax’tan isim haklarını satın almasıyla yeniden adlandırılmıştı. Yönetmenliğini Joshua John Miller’ın yapacağı filmin senaristlik koltuğunda ise Miller ile birlikte Queenn of the South ve Final Girls gibi işlere imza atan M.A. Fortin bulunuyor.

- Reklam -

The Exorcism Film - Russell Crowe Yeni

The Exorcism, Crowe’un canlandırdığı Anthony Miller karakterinin hayatına odaklanacak. Bir korku filmi çekerken hayatının değiştiğini fark eden aktör Miller’ın kızı, babasının eski kötü alışkanlıklarına geri mi döndüğünü yoksa daha kötücül bir şeyin parçası mı olduğunu bulmaya çalışacak.

Crowe ile birlikte Ryan Simpkins’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı The Exorcism, 7 Haziran 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Siz The Exoricism filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir ve daha fazlası için bizleri Google Haberler‘den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türkiye Yeni IMAX Salonları

Türkiye’de Lazer Projeksiyon Teknolojisine Sahip 4 Yeni IMAX Salonu Açılıyor

2023 Kayıp Rıhtım Yılın EN’leri Oylaması Aday Gösterme Süreci

2023 Kayıp Rıhtım Yılın EN’leri Oylamasında Aday Gösterme Süreci Başladı