in ,

Şeytan Çıkarma Derneği’nden Tepki Gören Russell Crowe’lu “The Pope’s Exorcist”in Devam Filmi Hazırlıkları Başladı

The Pope’s Exorcist 2 hazırlıkları başladı. Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği’nin tepki gösterdiği ilk filmin başrolünde Russell Crowe yer alıyor.

The Pope's Exorcist 2 Hazırlıkları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

The Pope’s Exorcist 2 filmi için hazırlıklar başladı. Henüz vizyona girmiş olan ancak daha şimdiden Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği’nin tepkisi ile çok konuşulan ilk filmin başrolünde Oscar ödüllü Russell Crowe yer alıyor.

Korku filmleri hayranı olmak için harika bir zaman. Son yıllarda pek çok ikonik seri, heyecan verici bir şekilde ve yeni bir dizi seriyle birlikte geri döndü. Ancak son zamanların en şaşırtıcı gişe başarılarından biri, Russell Crowe’un gerçek hayattaki şeytan çıkarıcı Peder Gabriele Amorth’u canlandırdığı The Pope’s Exorcist oldu. Bloody Disgusting’in haberine göre, belli başlı ülkelerde vizyona girse de ülkemizde henüz sinema salonlarının ziyaret etmemiş olan Şeytanın Düşmanı’nın devam filmi Sony Pictures tarafından geliştiriliyor.

Sürecin henüz çok başında olunduğu ve ilk film henüz iki haftalık olduğu için henüz belirli bir konu detayı yok. Acak Crowe’un Peder Amorth olarak geri dönmesi bekleniyor. Bu film gişede tam anlamıyla bir patlama yaptığı için bu sürpriz olmamalı. 18 milyon dolarlık ekonomik bir bütçeyle çekilen film, şu ana kadar dünya çapında 52 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

- Reklam -

The Pope's Exorcist 2 Hazırlıkları Başladı

The Pope’s Exorcist açılış hafta sonunda, arkasında çok daha büyük bir pazarlama hamlesi olan Nicolas Cage’li Renfield’ı bile geride bıraktı. Ayrıca bu filmin korku hayranlarının dişlerini geçirebileceği eğlenceli bir film olması da işe yaradı. Film eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve Rotten Tomatoes’da şu ana kadar %82 gibi harika bir izleyici puanına sahip.

The Pope’s Exorcist 2 Filmi ile Russell Crowe Korku Macerasına Geri Dönecek

Eleştirmenler, az biraz da olsa bir şekilde Peder Amorth’un hayatına dayanan filmin, asıl amacını unutmadığını söylüyor. Herhangi bir filmin ilk işi eğlendirici olmaktır ve bu filmin de tam olarak bunu yaptığı belirtiliyor. The Pope’s Exorcist Crowe’un kendini adamış performansıyla eski usul şeytani bir korku fişmi olduğu da ayrıca belirtiliyor.

- Reklam -

Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği’nin şeytan çıkarma ayinlerini tamamen yanlış olarak gösterdiği için kınadığı ve tepki gösterdiği ilk film ülkemizde 5 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.

The Pope's Exorcist 2 Russell Crowe

The Pope’s Exorcist’in daha şimdiden devam filmi onayı alması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce ilk film beklenen gişe başarısını görebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Güzel bir filme benziyor, gerçek yaşam öyküsünden alıntılanması hoşuma gitti. Aynı bu film gibi gerçek bir ‘Şeytan Çıkarıcı - Kovucu Peder’ öyküsünün anlatıldığı, “Ayin (2011)” filmini de sevmiştim. Hatta o filmin alt metninde verdiği duygu ve düşünce, hoşuma gitmişti ve halen de gidiyor ^^

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Strange Way of Life Fragmanı - Ethan Hawke ve Pedro Pascal Başrolde

Ethan Hawke ve Pedro Pascal’lı Western Kısa Filmi “Strange Way of Life”dan İlk Fragman

Black Mirror 6. Sezon Fragmanı

Distopya Dizisi “Black Mirror” Geri Dönüyor: Aaron Paul’lu 6. Sezondan İlk Fragman