in , ,

Distopya Dizisi “Black Mirror” Geri Dönüyor: Aaron Paul’lu 6. Sezondan İlk Fragman

Black Mirror 6. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in ünlü distopya dizisi, beklenen sezonu ile pek yakında geri dönüyor.

Black Mirror 6. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Black Mirror 6. sezon fragmanı görücüye çıktı. Uzun zamandır beklenen yapımın yeni sezonu ufukta gözüktü. Netflix yapımı distopya dizisinin yeni sezon kadrosunda Aaron Paul, Ben Barnes, Annie Murphy, Salma Hayek Pinault ve Zazie Beetz gibi yıldızlar yer alıyor.

2011 yılında Channel 4’da başlayan ve 2016’da macerasına Netflix’te devam eden Black Mirror dizisi, platformun en popüler yapımları arasında yer alıyor. Charlie Brooker’ın yaratıcı koltuğunda olduğu dizi distopya ağırlıklı dram, gizem ve bilimkurgu türlerini bir araya getiriyor ve insanlığın karanlık geleceğine dair ipuçları veriyor.

Son sezonu Haziran 2019’da yayınlanan dizi, pandemi sürecinde çalışmaları durdurma kararı almıştı. Uzun bekleyişin ardından yapımın geri döneceği haberi ise Mayıs 2022 tarihinde paylaşılmıştı.

- Reklam -

Oyuncu kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken yapım, yayınlanan yeni fragman ile beklentileri artırmayı sürdürdü.

Black Mirror 6. Sezon Fragmanı Netflix

Breaking Bad’in yıldızı Aaron Paul’un bilimkurgu ağırlıklı bir bölümde yer alacağına dair ipuçları veren fragmanda Paul bir astronot kıyafetiyle görülüyor.

Tanıtımda ayrıca önceden duyurulan yıldızlar Zazie Beetz (Joker), Salma Hayek Pinault (Magic Mike: The Last Dance), Kate Mara (Call Jane), Josh Hartnett (Penny Dreadful), Samuel Blenkin (The Witcher: Blood Origin) ), Paapa Essiedu (I May Destroy You), Anjana Vasan (We Are Lady Parts) ve Annie Murphy’den (Schitt’s Creek) kesitler de sunuyor.

Black Mirror 6. Sezon Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman şu sözlerle duyuruluyor:

“Merak ettiğiniz, sabırla beklediğiniz buluşmaya az kaldı. Charlie Brooker imzalı Black Mirror, altıncı sezonuyla GERİ DÖNÜYOR. Aklın sınırlarını zorlayan sürprizlerle dolu, gelmiş geçmiş en şoke edici sezona hazır olun.”

Tanıtımla birlikte Netflix Black Mirror 6. sezon için “şimdiye kadarki en tahmin edilemez, sınıflandırılamaz ve beklenmedik” sezonun yolda olduğu ifadelerini kullanıyor. Yeni sezonun toplam kaç bölümden oluşacağı ve bölümlerin hangi temaları ele alacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Yeni sezonun oyuncu kadrosunda yer alacağı belirtilen diğer isimler ise Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Rob Delaney ve Rory Culkin şeklinde sıralanıyor.

- Reklam -

Black Mirror 6. Sezon Fragman

Black Mirror 6. Sezon ile Format Değişikliğine Gidecek

Teknolojiye olan bakış açısı ve her bölüm farklı bir hikâyeyi takip eden antoloji formatı ile akıllarda yer edinen Black Mirror, yeni sezonda bazı temel konularda güncellemeye gidecek.

Henüz nasıl bir değişikliğin gerçekleştirileceği bilinmezken dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, bu konuyu daha da gizemli bir hâle getirdi.

“Her zaman Black Mirror’ın birbirinden tamamen farklı hikâyeler anlatması ve insanları (ve kendimi) şaşırtması gerektiğine inanmışımdır. Yoksa tüm bunların ne anlamı var? Bu, kolayca tanımlanabilecek bir dizi olmamalı. Bu sebeple kısmen bir meydan okuma, kısmen de hem beni hem de izleyiciyi taze tutmak için bu sezon bazı temel varsayımları kasıtlı olarak alt üst ettim.”

Black Mirror Salma Hayek

Bu temel farklılığın ne olacağı henüz açıklığa kavuşmasa da bazı tahminler “tek bölümde sonlanmayan hikâyeler” ya da “birbirleriyle uzaktan da olsa bağlantılı” bölümlerin söz konusu olabileceğini öne sürüyor.

Black Mirror 6. Sezon bölümleri Haziran 2023 tarihinde Netflix kütüphanesine eklenecek.

Black Mirror 6. sezon için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Pope's Exorcist 2 Hazırlıkları Başladı

Şeytan Çıkarma Derneği’nden Tepki Gören Russell Crowe’lu “The Pope’s Exorcist”in Devam Filmi Hazırlıkları Başladı

Netflix Güney Kore Pazarı Yatırım Kararı

“Squid Game” ile Rekorlar Kıran Netflix, Güney Kore’ye Milyarlarca Dolar Yatırım Yapacak