in ,

Steve Carell, Yeni Netflix Komedisi “The Four Seasons”ın Başrolünde Yer Alacak

Steve Carell, Tina Fey ile yeniden buluşuyor. Ünlü aktör Netflix’in yeni komedi dizisi The Four Seasons’da başrol oynamaya hazırlanıyor.

Steve Carell, "The Four Seasons"ın Başrolünde Yer Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü komedyen Steve Carell, bir kez daha Netflix ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu, yakın arkadaşı Tina Fey’in yeni dizisi The Four Seasons’ın başrolünde yer alacak.

The Four Seasons, Alan Alda’nın 1981 tarihli aynı adlı filmine dayanıyor. Orijinal yapım, bir grup arkadaşın her mevsim gerçekleştirdikleri tatil geleneğini ve bu geleneğin bir arkadaşın yeni sevgilisinin dahil olmasıyla nasıl değiştiğini anlatıyordu. Söz konusu filmde Alan Alda, Carol Burnett, Len Cariou, Sandy Dennis ve Rita Moreno gibi isimler yer alıyordu.

Tina Fey, Lang Fisher ve Tracey Wigfield’in kaleme aldıkları dizi uyarlaması ise bu temel hikâyeyi çağdaş bir bakış açısıyla yeniden yorumlayacak. Dostluk, değişim ve ilişkiler konularına odaklanması beklenen proje, Carell ve Fey’in oyunculuklarını bir kez daha konuşturmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Steve Carell ve Tina Fey The Four Seasons Netflix

2010 yapımı Date Night filminde bir araya gelen Steve Carell ve Tina Fey, yıllardır hayranların zihinlerindeki ünlü komedi ikilisi. The Office’teki Michael Scott rolüyle önemli bir çıkış yakalayan Carell, son dönemde The Morning Show ve The Patient dizileriyle de övgü topluyordu. Sinemada ise en son Wes Anderson’ın 2023 yapımı Asteroid City filminde izleyici karşısına çıkmıştı. Yakında The Office dizisinden eski rol arkadaşı John Krasinski’nin yönettiği IF adlı filmde de başrol oynayacak.

“The Four Seasons”n Başrolünde Yer Alacak Steve Carell Daha Önce Netflix’le “Space Force” Dizisinde Çalışmıştı

Fey ise 30 Rock ve Mean Girls gibi yapıtlarla adını komedi tarihine yazdırmayı başarmıştı. İki usta oyuncunun 2024’ün son çeyreğinde başlayacak The Four Seasons dizisinde bir araya gelmesi, izleyenleri yeni bir kahkaha tufanına hazırlıyor.

- Reklam -

Netflix, son yıllarda orijinal içeriklerini artırma çabası içinde. The Four Seasons, platformun bu stratejisi için önemli bir adım olacak. Usta isimlerden oluşan kadrosuyla dizinin iki sezonun ardından iptal edilen Space Force’un aksine başarısı yakalaması bekleniyor. Ancak şu an için yapımda başka hangi isimlerin yer alacağı veya ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler belirsizliğini koruyor.

Steve Carell Space Force

Steve Carell’in yeni bir komedi dizisiyle geri dönecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haikyu!! Anime Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor

“Haikyu!!” Anime Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte “The Dumpster Battle”dan Yeni Fragman

The Simpsons'ın 34 Yıllık Karakteri Hayatını Kaybetti

“The Simpsons” Dizisindeki 34 Yıllık Karakter Hayatını Kaybetti