in , , ,

“Haikyu!!” Anime Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte “The Dumpster Battle”dan Yeni Fragman

Haikyu!! The Dumpster Battle filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Ünlü voleybol animesinin ilk filmi Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanıyor.

Haikyu!! Anime Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor
- Reklam -
- Reklam -

Haikyu!! animesinin ilk filmi Türkiye’de de vizyona giriyor. Ünlü voleybol animesi, The Dumpster Battle ile macerasına kaldığı yerden beyaz perdede devam etmeye hazırlanıyor.

Haikyu!! serisinin hayranları bu yaz büyük bir sürprizle karşılaşacak. Ünlü voleybol animesinin sinema filmi The Dumpster Battle, 7 Haziran’da Türkiye’de vizyona girecek. Sony Filmleri Türkiye’nin paylaştığı yeni fragman, maçın heyecanını tüm canlılığıyla yansıtıyor.

Türkçede Çöp Kutusu Muharebesi veya Çöp Konteyneri Savaşı anlamına gelen The Dumpster Battle, Haikyu!! serisinin sevilen mangakası Haruichi Furudate’nin özgün bir hikâyesinden uyarlandı. Susumu Mitsunaka’nın yönettiği film, Production I.G stüdyosunun işlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Konusu ise iki başarısız takımın büyük çekişmesini merkeze alıyor.

- Reklam -

Haikyu!! Anime Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor

Karasuno Lisesi’nin yıldız oyuncusu Shoyo Hinata ve rakibi Tobio Kageyama’nın tuhaf ittifakı, iki takımı da zirveye taşıyabilecek güçlü bir silaha dönüşüyor. Ancak karşılarındaki Nekoma Lisesi kolay lokma değiller. Çöp tenekelerinden istiflenmiş taktik başlıklı bu maç, adeta bir savaşa dönüşüyor.

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı fragmanı izleyebilirsiniz:

HAIKYU!! The Dumpster Battle Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

2014’te anime dünyasına giren Haikyu!!, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Furudate’nin aynı adlı manga serisinden uyarlanan dizi, liselilerin voleybol aşkını ve hırslarını ustalıkla ekrana taşıdı.

Özellikle ana karakterlerin tasvirleri ve gelişimleri, seyircilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Dizinin her sezonu yeni bir heyecan dalgası yaşattı. Eleştirmenler de animenin kaliteli çizimlerini, dinamik voleybol sekanslarını överken kahramanların derinlikli kişiliklerinin de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandığını söyledi.

Haikyu!! Anime Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor

Japonya’da 16 Şubat 2024’te Decisive Battle at the Garbage Dump adıyla vizytona giren The Dumpster Battle, Haikyu!! fenomenini bir adım ileri taşıyor. Türk izleyiciler iste filmi 7 Haziran 2024’te sinemalarda izleme fırsatına erişecek.

Popüler voleybol animesinin Türkiye’de de sinema salonlarına gelecek olması konusunda ne düşünüyorsunuz? İzlemeye gidecek misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twilight of the Gods: Zack Snyder'dan Yeni Animasyon Dizisi

Zack Snyder’ın Yeni Animasyon Dizisi “Twilight of the Gods”tan İlk Görsel Paylaşıldı

Steve Carell, "The Four Seasons"ın Başrolünde Yer Alacak

Steve Carell, Yeni Netflix Komedisi “The Four Seasons”ın Başrolünde Yer Alacak