in ,

İddia: Yeni “Tomb Raider” Oyunu Açık Dünya Olacak ve Hindistan’da Geçecek

Yeni Tomb Raider oyunu açık dünyada geçebilir. İddialara göre Lara Croft’un sıradaki macerası Kuzey Hindistan’da olacak.

Yeni Tomb Raider Oyunu Açık Dünyada Geçebilir
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Tomb Raider oyunu açık dünya olabilir. Söylentiler, Lara Croft’un gelecek macerasında motor ve paraşüt gibi araçlar kullanacağını ve oyuncuları Kuzey Hindistan’a götüreceğini öne sürüyor.

Ünlü oyun serisi Tomb Raider’ın hayranları, yeni bir maceranın geliştirildiğine dair sızıntılar ile heyecanlandı. Söz konusu iddialara göre, bir sonraki oyun Lara Croft’u açık dünyalı bir maceraya sürükleyecek ve Hindistan’ın gizemli topraklarında geçecek.

Tomb Raider serisinin yaratıcısı Crystal Dynamics, oyun için Unreal Engine 5 gücünü kullanacak. Amazon Games’in yayıncılık desteğiyle hayata geçecek olan yapım, bünyesinde bazı dikkat çekici yenilikleri de buluşturacak.

- Reklam -

Sızıntılara göre oyunun ana hikâyesi, Hindistan’ın kuzeyinde büyük bir doğal afetin ardından ortaya çıkan eski Hint İmparatoru Asoka’nın kalıntılarına ve eserlerine odaklanacak. Lara Croft bir kez daha değerli kalıntıları ele geçirmek için bir “Haydutlar Topluluğu” ve diğer rakiplerle yarışacak.

Yeni Tomb Raider Oyunu Açık Dünyada Geçebilir

Bu Haydutlar Topluluğu, Lara’dan ilham almış fakat onunla bağlantılı olmayan bir grup olarak anlatılıyor. Oyunda ittifaklar kurma, ekipler toplama gibi yeni bir özellik de yer alacak. Bu sayede görevlerde ve rakipleri yenilgiye uğratmada stratejik bir üstünlük sağlanabilecek.

Yeni Tomb Raider Oyununun En Büyük Olayı Açık Dünyada Geçecek Olması

Ancak asıl ses getiren detaylardan biri, oyunun açık dünya yapısına sahip olması. Lara Croft, motosikletini kullanarak kocaman bir haritayı özgürce keşfedebilecek. Paraşütle atlama özelliği de olacağına göre ya bazı noktalardan uçuş olacak ya da havadan kontrol edilebilir bir araç türü olacak.

Oynanış dinamikleri açısından da önemli yenilikler söz konusu. Daha önce kan dökmekten çekinmeyen Lara, bu sefer ölümcül olmayan mücadele seçeneğine de sahip olabilir.

- Reklam -

Tüm bu detaylar, belli belirsiz şekilde daha önceki sızıntılarla da örtüşüyor. Ancak asıl kaynak, film dünyasından gelen V Scooper isimli bir kullanıcı olduğu için bilgilerin doğruluğu tam olarak kanıtlanmış değil.

İddia: Yeni "Tomb Raider" Oyunu Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek

Gerçekten de oyun bu iddia edildiği gibi Hindistan’ın renkli kültürüyle harmanlanan bir açık dünya konseptiyle , hayranlar tarafından büyük bir ilgi göreceği kesin. Tomb Raider’ın 2025 yılında çıkış yapacağı da söylentiler arasında. Bununla birlikte Summer Game Fest’te müjdeli haberlerin gelmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BAFTA Anketi Sonuçlandı: Tüm Zamanların En İkonik Oyun Karakterleri Belli Oldu

Siz bu olası Tomb Raider oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hugh Jackman Yeni Robin Hood Filmi ile Geliyor

Başrolünde Hugh Jackman’ın Yer Aldığı Yeni “Robin Hood” Filmi Geliyor

Bleach Manga Serisinde Yeni Arc'ın Adı Belli Oldu

“Bleach” Mangasındaki 3 Yıllık Sessizlik Bozuldu: Gelecek Arc’ın Adı Açıklandı