in ,

Başrolünde Hugh Jackman’ın Yer Aldığı Yeni “Robin Hood” Filmi Geliyor

Yeni bir “Robin Hood” filmi uyarlaması geliyor. Yapımın başrollerinde ise ünlü Hollywood yıldızı Hugh Jackman ve Jodie Comer yer alacak.

Hugh Jackman Yeni Robin Hood Filmi ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Efsanevi hırsız Robin Hood’un hikâyesi, bu sefer Hugh Jackman’ın başrolüyle sinemalara taşınacak. The Death of Robin Hood adlı yeni film, bilindik macerayı taze bir bakış açısıyla ele alacak.

Killing Eve ile tanınan Jodie Comer’ın da kadroda yer aldığı projede, yönetmen koltuğuna Pig ve A Quiet Place: Day One filmlerinin arkasındaki isim Michael Sarnoski oturacak. Filmin resmi konusu ise şöyle özetleniyor:

“Hayatı suç ve cinayetlerle geçmiş bir savaş görmüş yalnız adam olan Robin Hood, ağır yaralı bir şekilde gizemli bir kadının eline düşer. Bu kadın ona kurtuluş fırsatı sunar. Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Robin, şansını değerlendirmelidir.”

- Reklam -

Görüldüğü üzere klasik Robin Hood hikâyesinden oldukça farklı bir anlatım söz konusu. Errol Flynn’in canlandırdığı neşeli çete reisinden izler taşımayan bu yeni versiyonda, Jackman olgunlaşmış ve yorgun bir karaktere hayat verecek.

Hugh Jackman ve Jodie Comer - Yeni Robin Hood Filmi

1976 yapımı Robin and Marian’da Sean Connery ve Audrey Hepburn’ün canlandırdığı orta yaşlı hırsız ve sevgilisi Maid Marian’ın hikâyesine daha yakın bir havada işlenecek film, geçmişle yüzleşme ve af dileme temalarını işleyecek gibi görünüyor.

Hugh Jackman’lı Yeni Robin Hood Filminin Çekimleri 2025’te Başlayacak

Son dönemde Deadpool & Wolverine ile tekrar Logan olarak boy gösterecek olan Hugh Jackman, çok sevilen X-Men karakterini bir kez daha beyaz perdeye taşıyacak. Bunun yanı sıra Greatest Showman ve Ödüllü müzikal Les Miserables da ünlü oyuncunun diğer başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Jodie Comer ise Killing Eve dizisiyle Emmy, Prima Facie oyunuyla da Tony Ödülü kazanmıştı. Başrolde Comer ve Jackman’ın yer alacağı The Death of Robin Hood, filminin çekimlerine Şubat 2025’te başlanacak.

- Reklam -

Sarnoski’nin “Robin Hood hikâyesini yenilemek ve yeni bir yorum katmak müthiş bir fırsat” dediği projede, Aaron Ryder, Alexander Black ve Jon Rosenberg gibi isimler yapımcı olarak görev alacak. Dünya çapında dağıtım hakları ise Cannes Festivali’nde WME Independent aracılığıyla satışa sunulacak.

Hugh Jackman Robin Hood

Oyuncunun sosyal medyadaki hayranları yeniden yorumlanmış bu ikonik hikâyeye Hugh Jackman’ın nasıl bir soluk katılacağını merak etmeye başladı bile.

Geçmişiyle yüzleşen yaşlı bir Robin Hood’un modern çağa uyarlanmış hikâyesi sizce nasıl karşılanacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Maze Runner Yeniden Çekiliyor: Ölümcül Kaçış Başlıyor

“Maze Runner” Yeniden Çekiliyor: Labirentteki Ölümcül Kaçış Tekrar Başlıyor

Yeni Tomb Raider Oyunu Açık Dünyada Geçebilir

İddia: Yeni “Tomb Raider” Oyunu Açık Dünya Olacak ve Hindistan’da Geçecek