in , ,

“Deadpool & Wolverine” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

Deadpool & Wolverine filminden yeni fragman paylaşıldı. Başrollerini Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın paylaştığı Marvel filmi sinemalara geliyor.

Deadpool & Wolverine Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool & Wolverine filminden yepyeni bir fragman yayınladı. Marvel Sinematik Evreni’nin Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’lı filmine dair yeni görüntüler, ikilinin beklenmedik işbirliğine dair yeni ipuçları veriyor.

Deadpool & Wolverine, stüdyonun 2024’teki en büyük projelerinden biri olmaya aday. Eski X-Men sinema evreni resmen kapandı. Ancak macera Deadpool’un Marvel Sinematik Evreni’ne geçmesiyle devam ediyor. Ryan Reynolds, süper kahramanlar dünyasında kalıcı bir isim olmaya hazırlanıyor.

Ryan Reynolds, geçen hafta sonu yeni bir fragmanın pazartesi günü geleceğini duyurmuştu. İlk fragman Super Bowl sırasında gösterilmişti. Üstelik Spider Man: No Way Home’u da geride bırakarak 24 saatte en çok izlenen fragman unvanını kazanmıştı.

- Reklam -

Deadpool & Wolverine Yeni Fragman

Film için paylaşılan ikinci fragman, oyuncu kadrosunu ve genel hikâyeyi daha net şekilde özetliyor. İlk bakışta, ikilinin de kıyasıya bir rekabetle karşı karşıya olduğu gözüküyor.

Fragman ağırlıklı olarak Wolverine’e odaklanıyor ve izleyicilerin onu hangi konumda bulacaklarının ipuçlarını veriyor. Bu Wolverine, kendi dünyasını hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Wade Wilson’ın görevi ise onu tekrar eski haline döndürmek.

Emma Corrin’in canlandırdığı Proffesor X’in kardeşi Cassandra Nova’nın ilk aksiyon sahnelerine de fragmanda yer alıyor. Görüntülerin sonunda ise Doctor Strange’in gizemli portalları yer alıyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz:

Deadpool & Wolverine Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Deadpool filminde de birçok tanıdık karakter geri dönüyor. Taksi şoförü Dopinder’ın dönüşü bunların başında yer alıyor. Karan Soni’nin canlandırdığı Dopinder, Wade’i dördüncü duvarı yıkarken bir yerlerden bir yerlere taşıyacak.

- Reklam -

Morena Baccarin da Deadpool’un nişanlısı Vanessa rolüyle geri dönüyor. Deadpool 2’de yaşamını yitiren Vanessa, nasıl olup da hayata döndü henüz bilinmiyor.

Fragmanda X-Force’tan bazı simalar da boy gösteriyor: Lewis Tan’ın Shutterstar’ı, Rob Delaney’nin ela gözlü süper güçsüz Peter’ı… Succession’dan tanınan Matthew Macfadyen de Paradox adlı bir zaman yolcusu rolüyle geliyor.

Deadpool & Wolverine Fragmanı

Brianna Hildebrand’ın Negasonic Teenage Warhead’i ve Shioli Kutsuna’nın Yukio’su da yine üçüncü filmde yer alacak isimler.

Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

İkinci fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp Yüksek Bütçeli Filmlere Tepki Gösterdi

Johnny Depp Yüksek Bütçeli Filmlere Tepki Gösterdi: “İnsanlar Artık ‘Çöp’ İzlemek İstemiyor”

Larian Studios - Yeni Oyunlar

Larian Studios, ‘Şimdiye Kadarki En İyi İşleri’ Üzerinde Çalışıyor: “Baldur’s Gate 4” ise Planda Yok