in ,

“Deadpool & Wolverine” Filminin İlk Fragmanı Rekor Kırmayı Başardı

Deadpool & Wolverine fragmanı rekor kırdı. Marvel Sinematik Evreni’nin 2024’teki tek filmi, 24 saatte en çok izlenen fragman olarak kayıtlara geçti.

Deadpool & Wolverine Fragmanı Rekor Kırdı
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool & Wolverine fragmanı tarihi bir rekor kırarak yayınlandıktan sonra 24 saat içinde en çok izlenen fragman oldu. Bu sayede şimdiye kadar rekoru elinde bulunduran Spider-Man: No Way Home’u tahtından etmeyi başardı.

Kenara çekil Örümcek, şehirde yeni bir rekor sahibi var! Kırmızı kostümlü, çimiçanga seven anti-kahraman, şimdiye kadar en çok izlenen fragman lansmanıyla daha vizyona girmeden aylar önce bile büyük bir başarı elde etti. Disney’e göre Super Bowl sırasında yayınlanan Deadpool & Wolverine fragmanı, ilk 24 saat içinde tam 365 milyon kez izlendi. Bu rakam, 2021 yılında 355,5 milyon görüntülenme elde eden bir önceki şampiyon Spider-Man: No Way Home’u tahtından indirmeye yetti.

Bu yılki Super Bowl, 123,7 milyon izleyiciyle şimdiye kadarki en çok izlenen yayın oldu ve Deadpool’un çıkışı için mükemmel bir platform sağladı. Taylor Swift’in sevgilisi Travis Kelce’e tezahürat yaparak daha da fazla kişinin dikkatini çekmesini sağlaması da bu yayınların daha fazla izlenmesine neden oldu.

- Reklam -

Deadpool & Wolverine Fragmanı Rekor Kırdı

Deadpool & Wolverine Fragmanı İkonik Karakterin Marvel Sinematik Evreni’ne Girişini Gösteriyor

Hayranları tarafından merakla beklenen fragman Ryan Reynolds’ın ikonik karakterinin aile dostu MCU’ya gelişini işaret ediyor. Deadpool’un kendine özgü dördüncü duvarı yıkan tarzıyla Disney’e dahil olduğu film 18+ yaş kısıtlaması ile vizyona girecek ve evren için bir ilk olacak.

Loki dizisinde de yer alan TVA tarafından kaçırılan Deadpool kendini Avengers dünyasının içinde buluyor. Fragmanda ayrıca Hugh Jackman’ın canlandırdığı Wolverine, 2017’deki Logan’dan sonra Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk çıkışını yapıyor.

Shawn Levy’nin yönettiği filmde ikili dışında Emma Corrin, Morena Baccarin ve Leslie Uggams gibi oyuncular yer alıyor. Ayrıca ismi açıklanmayan daha pek çok yıldızın olduğu belirtiliyor. Ryan Reynolds, Kevin Feige ve Shawn Levy’nin yapımcı olarak yer aldığı, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ve Levy’nin de yazar ekibinde bulunduğu Deadpool ve Wolverine muhtemelen 2024’ün en çok izlenen ve gişe rekoru kıran filmleri sıralamasında ilk üçte yer alacak. Yaş kısıtlamasına rağmen filmin 1 milyar dolar barajını aşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

- Reklam -

Deadpool & Wolverine Fragmanı Rekor Kırdı

Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Yapım, Marvel Studios’un 2024’te sinema salonlarına gelen tek filmi olacak. Fragmanı bir kez daha izlemek isterseniz aşağıdan Türkçe altyazılı olarak ulaşabilirsiniz:

Deadpool & Wolverine Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Deadpool 3 filminden beklentileriniz neler? Sizce hayranların bu heyecanlı bekleyişine değecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sevgililer Günü - Romantik Komedi Film Önerileri

Sevgililer Günü’nde Partnerinizle İzleyebileceğiniz 5 Romantik Komedi Filmi Önerisi

Fantastic 4 Filmi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

“Fantastic Dörtlü”nün Oyuncu Kadrosu Açıklandı: İşte Marvel’ın Yeni Yıldızları