in , ,

Wolverine’li “Deadpool 3” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Deadpool 3 filminin uzun süredir beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Ryan Reynolds’ın bir kez daha ikoni karakteri canlandıracağı yapıma Hugh Jackman da yıllar sonra Wolverine rolüyle geri dönüyor.

Deadpool 3 Filminden İlk Fragman: Wolverine Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filminin ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. Ryan Reynolds’ın Marvel Sinematik Evreni’ne resmi olarak girmesini sağlayacak film, aynı zamanda Hugh Jackman’ın yıllar sonra Wolverine rolünü tekrar canlandırmasına sahne olacak. Filmin resmi adı Deadpool & Wolverine olarak açıklandı.

Çekimleri kısa bir süre önce sona eren Deadpool 3’ten ilk fragman Super Bowl etkinliğinde yayınlandı. İlk duyurusu 2019’da yapılan ve hayranların o günden bu yana uzun süredir beklediği film için asıl gelişme Eylül 2022’de yaşandı. Hugh Jackman’ın filmde Wolverine karakteriyle yer alacağı haberi ortaya çıktı ve hayranlar için daha heyecanlı bir bekleyişe süreci başladı. O zamanlar filmin vizyon tarihi 6 Eylül 2024 olarak gösteriliyordu. Ancak yine hayranları sevindiren bir gelişme ile beyaz perdeye geliş tarihi 26 Temmuz 2024 olarak güncellendi.

İzleyiciler Ryan Reynolds’ı Deadpool rolünde en son Mayıs 2018’de vizyona giren ikinci film ile izleme fırsatı bulmuştu. İlk filmden iki yıl sonra gösterime giren ikinci filmle birlikte üçüncü film hazırlıkları da başlamıştı. Fakat Disney’in 2019’da Fox’un eğlence tarafını satın almasının ardından planlar değişti. Fox’taki tüm evren dağıtıldı. Şimdilik o evrenden geriye resmi olarak kendi filmiyle dönen bir tek Deadpool karakteri kaldı.

- Reklam -

Deadpool & Wolverine Fragmanı

Shawn Levy’nin yönettiği filmde Reynolds ve Jackman dışında ayrıca tanıdık bir isim daha yer alacak. Jennifer Garner, Elektra rolüyle yıllar sonra geri dönüş yapacak. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da Patrick Stewart’ın da Profesör X rolüyle filmde yer alabileceği konuşuluyor. Kendisi zaten daha önce Doctor Strange 2 filminde gözüktüğü için bu filmde de yer alması olası gözüküyor. Bununla birlikte Fox evrenindeki tanıdık X-Men karakterlerinin de filmde olabileceği söyleniyor. Önceki iki filmden tanıdık çoğu ismin de fragmanda yer aldığı görülüyor.

Super Bowl LVII etkinliği sırasında yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Deadpool 3 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filme ilk bakış görüntüleri, Wade Wilson’ın TVA ile olan çatışmasına ve Marvel Sinematik Evreni’ne nasıl dahil olacağına odaklanıyor. (TVA birimi ilk olarak Loki dizisinde ortaya çıkmıştı.) Sonunda ailesiyle ve sevdikleriyle mutlu bir hayat yaşıyormuş gibi görünen karakter, bir anda kendisini “Marvel Mesihi” olarak buluyor. İlk tanıtım görüntülerinde Wolverine’e ait çok az sahne yer almakla birlikte, ikilinin oldukça kanlı bir kapışmaya gireceği anlaşılıyor.

Fragmanın yanı sıra, üzerinde filmin adı yerine karakterlerinin logolarını işaret eden kalpli kolyelerin yer aldığı ve “Best Friends” (En İyi Arkadaşlar) yazan posteri de paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Deadpool & Wolverine Poster

Deadpool 3 için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Bu filmi çok merak ediyorum. :smiley:

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Wolverine’i saklamasalarmış keşke.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arşimet'in Ölüm Işını Bir Çocuk Deneyi ile Doğrulandı

12 Yaşındaki Dâhi Çocuk Yaptığı Deney ile “Arşimet’in Ölüm Işını” Teorisini Doğruladı

The Fall Guy - Yeni Fragman

Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın Başrollerini Paylaştığı “The Fall Guy” Filminden Yeni Fragman