in ,

Jennifer Garner “Deadpool 3” ile Yıllar Sonra Elektra Rolüne Geri Dönüyor: İşte Filminden İlk Görseller

Jennifer Garner “Deadpool 3” filminde Elektra rolünü yıllar sonra yinelemeye hazırlanıyor. Ryan Reynolds’lı Marvel filminden ilk görseller paylaşıldı.

Jennifer Garner "Deadpool 3" ile Elektra Rolüne Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Jennifer Garner Deadpool 3 filmi ile yıllar sonra bir kez daha Elektra rolünü karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra yeni filmden ilk kamera arkası görüntüler de paylaşıldı. Ryan Reynolds’ın canlandırdığı Wade Wilson karakteri Marvel Sinematik Evreni’ne yeni kostümü ile katılacak.

Marvel’ın sevilen anti-kahramanları arasında yer alan Deadpool’un 3. filminin çekimlerine İngiltere’de başlandı. Shawn Levy’nin yönetmenliğini yaptığı projeden ilk sahne arkası görselleri düştü. Bunun yanı sıra ilk defa Jennifer Garner’ın da kadroda Elektra rolüyle yer alacağı duyuruldu.

Garner Marvel suikastçısını ilk kez 20th Century Fox’un 2003 yapımı, başrolünde Ben Affleck’in yer aldığı Daredevil filminde canlandırdı. Film çok başarılı olmasa da, Garner’ın iki yıl sonra Elektra’da tek başına rol almasıyla bir spin-off ortaya çıkardı. Bu film de gişede başarılı olamadı ama Garner’ın o dönemde bir stüdyo çizgi roman filmini yöneten az sayıdaki kadından biri olması nedeniyle dikkate değerdi.

- Reklam -

Jennifer Garner "Deadpool 3" ile Elektra Rolüne Dönüyor

Oyuncunun Deadpool 3’e dahil olması, filmin konularından biri de olacak çoklu evren açısına işaret ediyor ve Fox tarafından yapılan Marvel filmlerinden başka karakterlerin de ortaya çıkması ihtimalini de artırıyor.

Jennifer Garner’ın da Katıldığı “Deadpool 3” Filminden İlk Görseller

The Daily Mirror’ın paylaştığı Deadpool filminin sahne arkası fotoğrafları, bir araba kazası sahnesinden alınmış gibi duruyor ve görseller ikonik karaktere ilk bakış sunuyor.

Ryan Reynolds’ın giydiği kıyafet ilk iki filmden çok farklı olmasa da bazı belirgin değişiklikler gözden kaçmıyor. Işık ve prodüksiyon sonrası kurguda değişiklikler yapılabileceği söylense de yeni kostümün daha parlak kırmızı renkte olduğu görülüyor. En belirgin özellik ise kostümün göğüs bölgesine eklenmiş siyah parçalar. Sahne arkası görsellerinden birisinde ise Deadpool’un silah kemerinin ve silahının olmadığı da senaryoya dair bazı ipuçları veriyor olabilir.

Deadpool 3 ilk görseller

Deadpool 3 filminin kostüm tasarımında WandaVision, Thor: Love and Thunder ve Blue Beetle filmlerinin de kostüm tasarımında yer alan Mayes C. Rubeo bulunuyor.

- Reklam -

Deadpool 3 Filminde Birden Fazla Deadpool Bulunabilir

Bununla birlikte serinin hayranları araba kazası sahnesinde arka koltukta yer alan dublöre dikkat çekiyor ve filmde birden fazla Deadpool’un olabileceğini söylüyor. Yine de çoklu evrenleri konu alacağı bilinen filmin senaryo detayları henüz netleşmedi.

Kostümdeki değişiklikler yeni filme dair farklı bakış açıları sunsa da Deadpool 3 filminin Disney bünyesinde çekilen ilk film olması hayranları ikiye ayırmıştı. Bir kısım stüdyonun filmi ciddi anlamda etkileyeceğini ve yetişkin tonunu baskılayacağını savunmuştu. Ancak serinin yazarları filmin diğer iki yapımdan farklı olmayacağını ve yetişkin temaları koruyacağını duyurdular.

Wolverine, Deadpool 3

Diğer taraftan hayranlar filmde Wolverine rolünü yineleyecek olan Hugh Jackman’ın ikonik sarı kostümünü merakla bekliyor. İddialara göre Jackman, çizgi romanlarda yer alan kostümü ile filmde yer alacak. Ayrıca orijinal X-Men filmlerinden bazı oyuncuların da serinin üçüncü filminde yer alabileceği söyleniyor.

Shawn Levy’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin 8 Kasım 2024’te beyaz perdede olması bekleniyor.

Siz Deadpool’un yeni kostümü ve Jennifer Garner’ın da katılımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir ve yeni sinema haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant, The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ryan Reynolds muazzam bir iş çıkaracak bence, özellikle Wolverine’in sarı kostümü ile göreceğimiz için çok mutluyum. Adam çizgi roman hallerine çok sadık, umarım sürpriz bir karakter de koyar filme :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Salvador Dali Hayatı Eserleri Kimdir

Salvador Dali Hakkında 23 ‘Sürreal’ Bilgi

Vakıf 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayında

Isaac Asimov Uyarlaması “Vakıf” Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman