in , ,

Isaac Asimov Uyarlaması “Vakıf” Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman

Vakıf 2. sezon fragmanı yayınlandı. Isaac Asimov imzalı bilimkurgu serisinden uyarlanan Lee Pace’li Apple+ dizisinde savaş yaklaşıyor.

Vakıf 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Vakıf 2. sezon dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Isaac Asimov‘un Foundation serisinden uyarlanan Apple TV+ dizisinde, Lee Pace‘in karakteri Brother Day’in savaşa hazırlandığı görülüyor.

Sir Isaac Asimov’un klasikleşen bilimkurgu serisine dayanan Apple TV+ orijinali, yüzyıllara ve yedi kitaba yayılan çok yoğun bir kaynak materyal olduğu için ilk sezonuyla iddialı bir giriş yaptı. İlk sezon on saat uzunluğunda bölümlere ayrıldı ve İmparatorluğun yaklaşan çöküşünü öngören ve böylece galaksinin kaderini kurtarmak için adını taşıyan Vakfı kuran başkahraman Dr. Hari Seldon gibi karakterleri tanıtmaya odaklandı. Destansı dünya inşasına ve ayrıntılara gösterilen özene rağmen, hayranlar ve eleştirmenler dizinin hikâye açısından yetersiz kaldığını ve dizinin geleceğini kurmaya çok fazla odaklandığını düşünüyorlardı.

Vakıf 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayında

- Reklam -

Apple TV+, bilimkurgu dizisi Foundation’ın yeni sezonunun resmi fragmanını YouTube kanalında yayınladı. İlk fragman geçen mayıs ayında paylaşılmıştı.

“Vakıf benim için bir tehdit” diyen Lee Pace’in oynadığı Brother Day, fragmanın ve dizinin ilk sezonunun finalinden yüz yıl sonra geçen 2. sezonun tonunu belirliyor.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Vakıf 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Vakıf’ın 2. sezon ile ilk sezonun finalinden uzun bir süre sonra galaksiye gerilim getiriyor. Cleonlar dağılıyor ve içeriden İmparatorluğu çökertmeyi planlayan intikam dolu bir kraliçe ortaya çıkıyor. Hari, Gaal ve Salvor, psikotarih’i yeniden şekillendirebilecek tehlikeli psiyonik yeteneklere sahip olan bir Mentalik kolonisiyle karşılaşıyor. Vakıf, Seldon Kilisesi’ni Outer Reach boyunca yayarak dini bir evreye giriyor ve İmparatorlukla savaşa yol açan İkinci Kriz’i tetikliyor.

- Reklam -

Uyarlama, insanlığın kaderini belirleyecek ölümcül krizler, değişen sadakatler ve karmaşık ilişkiler içinde ilerleyen dört önemli kişinin uzay ve zamanın ötesindeki yolculuklarını takip edecek.

Isaac Asimov Uyarlaması "Vakıf" Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman

David S. Goyer‘in yönetiminde hazırlanan dizinin 2. sezonu 14 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Vakıf 2. sezon için paylaşılan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jennifer Garner "Deadpool 3" ile Elektra Rolüne Dönüyor

Jennifer Garner “Deadpool 3” ile Yıllar Sonra Elektra Rolüne Geri Dönüyor: İşte Filminden İlk Görseller

Özkan Uğur Yaşamını Kaybetti

Ünlü Müzisyen Özkan Uğur Hayatını Kaybetti