in , ,

Popüler Hayatta Kalma Oyunu “Ark: Survival Evolved” Animasyon Dizisine Uyarlandı

Ark: Survival Evolved animasyon dizisi formatında izleyicilerle buluştu. Paramount+ imzası taşıyan yapım ilk 6 bölümüyle yayına girdi.

Ark: Survival Evolved Animasyon Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Ark: Survival Evolved animasyon uyarlaması izleyicilerin karşısına çıktı. Tam adı ARK: The Animated Series olan çizgi dizinin 2024 yılı içerisinde yayınlanacağı bilinse de yapımın bugün yayına girmesi herkes için sürpriz oldu.

Seslendirme kadrosunda Michelle Yeoh, Russell Crowe, Gerard Butler, David Tennant ve Vin Diesel gibi yıldızların bulunduğu yapım Paramount Plus kütüphanesindeki yerini aldı.

Studio Wildcard tarafından geliştirilip 2017 yılında piyasaya sürülen Ark: Survival Evolved, kısa sürede oyuncuların gözdesi olmayı başardı. Dinozorların yaşadığı dönemde geçen oyun, hayatta kalma ve crafting temaları ile ön plana çıkıyor. Yapımda oyuncular kendi merkezlerini kuruyor, dinozorları ehlileştiriyor ve multiplayer versiyonunda rakiplerine karşı dinozor savaşlarına girebiliyor.

- Reklam -

Ark: Survival Evolved Animasyon

ARK: Survival Evolved’un animasyon dizisine uyarlanacağı 2020 yılındaki The Game Awards etkinliğinde duyurulmuştu. Yapım hakkındaki son fragman paylaşımı ise 2022 yılında gelmişti. O günden itibaren ARK: The Animated Series için dikkat çeken bir haber paylaşılmamıştı.

Bugün ise Paramount+ sürpriz bir hamleyle ARK: Survival Evolved uyarlamasını ilk 6 bölümüyle izleyicilerin beğenisine sundu.

ARK: The Animated Series

ARK: Survival Evolved Animasyon Dizisi İzleyicilerle Buluşuyor

Paramount Plus, yayın duyurusunu yeni bir fragman eşliğinde gerçekleştirdi. Platform, yaptığı açıklamada Ark: The Animated Series’in ABD ve Kanada’da yayında olduğunu, diğer ülkelerde ise 19 Nisan’da yayınlanacağını duyurdu.

Öte yandan Paramount Plus Türkiye’de henüz yayın yapmıyor. Dolayısıyla yapımın Türkiye’de resmi bir mecrada yayına girip girmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

ARK: The Animated Series, eşinin ölümünün yasını tutarken gizemli bir dünyada uyanan paleontolog Helena Walker’ın hikâyesini (Madeleine Madden) konu alıyor. Burada Bob (Karl Urban) ile tanışan Helena, yeni bir dünyada hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Animasyon dizisinin seslendirme kadrosunda Gerard Butler (300), Elliot Page (The Umbrella Academy), David Tennant (Doctor Who), Alan Tudyk (Resident Alien) ve Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once) gibi pek çok ünlü oyuncu yer alıyor. Bu oyunculardan biri de ARK 2 oyuna hayranlık duyduğunu her fırsatta dile getiren ve nihayetinde yapımcı şirkete dahil olan Vin Diesel da bulunuyor.

Ark: Survival Evolved Animasyon Dizisi Paramount Plus

Böylelikle animasyon dizisi, nisan ayında yayınlanması beklenen Survival Evolved’un yeni DLC paketi Ascended Scorched Earth’ten hemen önce izleyicilerle buluşmuş oldu.

Ark: Survival Evolved animasyon dizisi hakkında beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cillian Murphy Peaky Blinders Filminde Başrolde Olacak

Cillian Murphy’nin “Peaky Blinders” Filminde Yer Alacağı Kesinleşti: Çekim Tarihleri Belli Oldu

Beetlejuice Beetlejuice 2 Fragmanı

Tim Burton’dan “Beetlejuice 2” Geliyor: İşte İlk Fragman