in ,

“Suits” Dizisi Geri Dönüyor: Yeni Spin-off Yolda

Suits dizi evreni genişliyor. Orijinal yapımın yaratıcısı Aaron Korsh, yeni spin-off projesi için çalışmalara başladı.

Suits Dizisi Yeni Spin-off
- Reklam -
- Reklam -

Suits evreninde geçen yeni bir spin-off dizisi için çalışmalar başladı. Aaron Korsh tarafından yaratılan popüler drama yapımı evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

2011–2019 yılları arasında toplamda 9 sezon ve 134 bölüm yayınlanan Suits, bir dönemin çok konuşulan dramaları arasında yer almıştı. İlk olarak USA Network kanalında yayınlanan dizi daha sonra Netflix ve Peacock üzerinden de izleyicilerle buluşmuş ve kitlesini oldukça genişletmişti.

Dizinin yaratıcısı Aaron Korsh, NBCUniversal için yeni karakterler etrafında gelişecek ve Los Angeles’ta geçecek yeni bir projeyi geliştirmeye başladı.

- Reklam -

Deadline’ın haberine göre dizinin yaratıcısı Aaron Korsh ve NBCUniversal arasındaki görüşmeler hâlâ devam ediyor. Yapımda henüz bir kanal veya yayın platformu kesinleşmemiş olsa da projenin hızlı bir şekilde sonuca ulaştırılması bekleniyor.

Yeni Suits Dizisi Spin-off

Yeni proje, NCIS benzeri bir formatta ele alınacak ve izleyicilere yeni karakterler ile yeni mekânlar sunacak. Suits evreni için daha önce Pearson adlı kısa ömürlü bir spin-off geliştirilmiş ancak beklenen ilgi yakalanamamıştı.

Suits Evreni Yeni Bir Dizi ile Genişliyor

Netflix Suits’in haklarını alıp platformuna taşıdığından beri dizi hem yeni bir izleyici kitlesiyle tanıştı hem de birçok izleyici için nostaljik bir maraton hâline geldi. Defalarca platform rekoru kıran yapım izlenme listelerinin de zirvesinde yer aldı.

Bu hareketliliğin ardından Peacock, Pearson spin-off’unu kendi platformuna taşıdı ve bu yapım da hayranlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Suits Dizisi Yeni

- Reklam -

Tüm bu ilginin ardından aynı evreni paylaşan yeni bir yapımın geliştirilme aşamasına geçmesi sürpriz olmadı. Aaron Korsh’un aynı zamanda yapımcı olarak da görev alacağı projenin detayları ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Oyuncu kadrosunda, sonradan İngiltere Kraliyet Ailesi’ne de katılan Meghan Markle’a da yer veren orijinal yapım NBC’nin en başarılı dizileri arasına adını yazdırdı.

Popüler dizide Harvey Reginald Specter rolünde Gabriel Macht, Michael James Ross rolünde Patrick J. Adams, Louis Marlowe Litt rolünde Rick Hoffman, Donna Roberta Paulsen rolünde Sarah Rafferty, Jessica Pearson rolünde Gina Torres, Katrina Bennett rolünde Amanda Schull, Alex Williams rolünde Dulé Hill ve Samantha Wheeler rolünde Katherine Heigl yer aldı.

Suits’in tüm sezonları Türkiye’de Netflix platformunda yer alıyor.

Yeni spin-off projesini siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Çok sevdiğim bir diziydi, güzel olursa izlerim.

  2. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Luis litt karakteri olmazsa olmaz.
    Keyifle izlerim ben

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 800 Bölüm Dijitalde

“Doctor Who” Külliyatının 800’ü Aşkın Bölümü İlk Defa Tek Platformda İzleyicilerle Buluşuyor

Frankfurt Kitap Fuarı - Filistinli Yazar Adania Shibli Ödül Töreni İptali

Frankfurt Kitap Fuarı, Filistinli Yazar Adania Shibli’nin Ödül Törenini İptal Etti