in

Aaron Paul’un Yeni Dizisinden Detaylar Geldi

Aaron Paul ve Octavia Spencer’lı yeni suç dizisi Truth Be Told’dan ilk fragman geldi. Apple TV+ dizisi, önümüzdeki aralık yayına girecek.

Aaron Paul
- Reklam -
- Reklam -

Kasım ayında yayına başlaması beklenen Apple markasının dijital dizi platformu Apple TV+; Aaron Paul, Octavia Spencer ve Lizzy Caplan’ın başrollerinde olacağı Truth Be Told dizisine ev sahipliği yapacak.

Apple TV+ büyük bir izleyici kitlesine hitap etmek için her türden yapımı bünyesine almaya hazır. Ancak şu anda yayınlamayı planladığı dizilerden kendinden en çok söz ettireni Truth Be Told isimli olanı.

Ceza yargılaması sistemi üzerinden bir hikaye anlatacak dizinin olay örgüsü, aslında yine internetten yayınlanan bir podcast’ten türetilmiş. Podcast dizisi olarak adlandırılan yapımları; görüntü olmadan, sadece sesle dinleyiciye aktarılan diziler olarak aklınıza kazıyabilirsiniz.

- Reklam -

Truth Be Told dizisinin senaryosu ise, zamanında Sarah Koenig isimli bir kadın tarafından yazılmış, Serial isimli bir podcast’ten yola çıkılarak hazırlanmış. Zaten Sarah dizinin danışmanlarından bir tanesi. Ancak Truth Be Told’un senaryosu genel anlamda Kathleen Barber’ın Are You Sleeping? isimli kitabına ait.

Aaron Paul Bir Suçuyu Canlandıracak

Aaron Paul dizide parmaklıklar ardında olan Warren Cave isimli bir suçluyu canlandıracak. Octavia Spencer ise Poppy Parnell adında, Warren’ı içeri kapatarak adını duyurmuş birine hayat verecek. Poppy, cinayet suçlamasıyla içeri girmiş olan Cave’in davasına yıllar sonra geri dönüş yapacak ve onu haksız yere hapse attırmış olup olmadığı sorusuna cevap arayacak. Caplan ise dizide Cave’in öldürdüğü iddia edilen adamın ikiz kız çocuklarının yüzü olacak.

Dizinin başrolünde oynayan üç oyuncu da şu anda zaten büyük bütçeli yapımlarda yer ediniyor. Spencer, Ma isimli filmde çokça övülen ve sarsıcı rolüyle ekranlarla buluşmak üzere. Paul, Netflix’in Breaking Bad adına yapacağı film olan El Camino için Jesse Pinkman rolüne geri dönüyor. Aaron bunun yanı sıra, yine Netflix’te yayınlanan Bojack Horseman animasyonunun final sezonu için de seslendirme yapmaya devam edecek. Caplan ise Castle Rock’ın ikinci sezonuyla ekranlarda olacak.

- Reklam -

Apple TV+’ta yayınlanacak olan Truth Be Told, Nichelle Tramble Spellman tarafından yazıldı. Fragmanında bile Serial podcast’inden alıntılar yapan dizinin, roman ve podcast’i nasıl harmanlayacağı merak konusu.

İzleyicilerin, oyuncu kadrosu iyi olduğundan dolayı ümitle yaklaştığı film, Aralık ayında bizlerle olacak.

https://youtu.be/HjGm7JUc04E

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Coming 2 America

Coming 2 America Yaş Sınırıyla Geliyor

The Walking Dead

The Walking Dead Dizisi Aslından Uzaklaşıyor