in

Pinocchio Kadrosu Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton ile Genişledi: Şimdi del Toro Zamanı!

Guillermo del Toro’nun yeni filmi Pinocchio kadrosu dev isimlerle şekilleniyor. Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton derken işler bambaşka bir boyut kazanıyor.

Pinocchio Guillermo del Toro
- Reklam -
- Reklam -

Guillermo del Toro’nun uzun zamandır geliştirme aşamasında olan Pinocchio uyarlamasından yeni haberler var. Stop-motion tekniği ile hazırlanacak filmin seslendirme kadrosu netleşti. Filmde karşımıza çıkacak isimler arasında Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton gibi heyecan veren isimler yer alıyor.

Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanan filmin kadrosuna dair daha önce de heyecanlandıran açıklamalar yapılmıştı. Şimdi ise kadro tamamen netleşti.

Pinocchio seslendirme kadrosunda bugün itibarıyla kesinleşen isimler şu şekilde: Cate Blanchett (The Lord of the Rings), Ewan McGregor (Star Wars: Episode IX), Tilda Swinton (Doctor Strange), Finn Wolfhard (It, Stranger Things), John Turturro (Barton Fink), Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?), Christoph Waltz (Django Unchained), David Bradley (Hot Fuzz), Ron Perlman (Hellboy), Burn Gorman (Pacific Rim) ve Gregory Mann.

- Reklam -

Bu isimler arasında Gregory Mann’in yapımın başrolü Pinokyo’yu seslendireceğini belirtelim. Mann’i Victoria ve The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society yapımlarından tanıyoruz.

Pinocchio Guillermo del Toro

Guillermo del Toro Koronavirüs pandemisi başlamadan önce The Nightmare Alley adlı korku, gerilim ve dram filmi üzerinde çalışıyordu. Salgın nedeniyle çekimleri aksayan yapımın kadrosunda Cate Blanchett, Bradley Cooper ve Toni Collette gibi isimler yer alıyor. Live-action olacak bu film için hazırlıkları sürdüren del Toro, diğer yandan da stop-motion filmi Pinocchio için çalışıyor. Başarılı yönetmen bu yapımda Roald Dahl uyarlaması Fantastic Mr. Fox adlı animasyonun da yönetmeni olan Mark Gustafson ile birlikte yönetmen koltuğunu paylaşacak.

Yeni Pinocchio Uyarlaması Önceki Filmlerden Daha Karanlık Bir Tona Sahip Olacak

Pinocchio içerisinde müzikal parçalarının da bulunacağı Pinocchio, şimdilerin modası olan “aslının daha karanlık bir versiyonu” çizgisinden yürüyecek. İtalyan yazar Carlo Collodi’nin 1881 yılında yarattığı Pinokyo karakterini bu sefer 1930’lu yılların İtalya’sında göreceğiz. Benito Mussolini iktidarındaki faşizm yıllarını fonuna alacak yapım, Pinokyo’nun kendisini ve dünyayı tanımak için çıktığı yolculuğu konu alacak.

- Reklam -

Netflix ekranlarından önce sinemalara da konuk olması beklenen filmin çekim tarihi henüz belli değil. Ancak yakın zamanda filme dair yeni detayların gelmesi bekleniyor.

Pinocchio Guillermo del Toro

Öte yandan Disney’in de Robert Zemeckis önderliğinde live-action bir Pinokyo uyarlaması üzerine çalıştığını ve Geppetto rolü için de Tom Hanks’i düşündüğünü belirtelim.

Peki siz del Toro uyarlamasının seslendirme kadrosunu nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Star Trek: Strange New Worlds Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Death on the Nile Fragmanı

Death on the Nile Fragmanı: Agatha Christie’nin Meşhur Polisiyesi Film Oluyor

Björk The Northman

Björk, The Northman Kadrosunda: Ünlü Müzisyen Viking Filminde Rol Alacak