in

Willem Dafoe Nightmare Alley’in Kadrosuna Katıldı

Ünlü oyuncu Willem Dafoe, Guillermo del Toro’nun yöneteceği korku türündeki Nightmare Alley filminin kadrosuna katıldı.

Willem Dafoe
- Reklam -
- Reklam -

Willem Dafoe, yakın zamanda vizyona girecek olan korku filmi Lighthouse’un (Deniz Feneri) ardından bir başka kabusa doğru yol alıyor. Usta aktörün Guillermo del Toro’nun Nightmare Alley (Kabus Sokağı) filminde yer alacağı Hollywood Reporter sitesi tarafından doğrulandı.

Nightmare Alley’de şu ana kadar yer aldığı kesinleşen isimler arasında Bradley Cooper, Toni Collette, Rooney Mara, Cate Blanchett ve David Strathairn yer alıyor.

Nightmare Alley, 1946 yılında piyasaya çıkan William Lindsay romanından uyarlanacak. Eser daha önce 1947 yapımı bir uzun metraj filme de konu olmuştu.

- Reklam -

Nightmare Alley’in Çekimleri 2020’de Başlayacak

Dafoe’nin karnavalın çığırtkanını ve sunucusunu oynayacağı Nightmare Alley’de; bir psikoloğu aralarına alan bir grup dolandırıcı ve bir kâhinin, karnaval adı altında yaptıkları sahtekarlıklarla zenginleri dolandırmaya çalışmaları anlatılacak.

Aykırı eserleri ile tanınan usta yönetmen Guillermo Del Toro’nun yazıp yöneteceği filmde, senaryo yazımında ona Kim Morgan eşlik ediyor. Nightmare Alley’in çekimlerinin 2020 yılının ilk aylarında Toroto’da başlaması planlanıyor. Del Toro son olarak 2017 yılında çıkan The Shape of Water (Suyun Sesi) ile sinemalara gelmiş ve bu filmiyle de 13 dalda Oscar’a aday olarak adından bolca söz ettirmişti. The Shape of Water, En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere 4 Oscar kazanmıştı.

- Reklam -

Dört defa Oscar’a aday olup ödülü hiç kazanamamış Willem Dafoe, Lighthouse dışında Edward Norton’lı Motherless Brooklyn (Öksüz Brooklyn) ile de beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor.

Nightmare Alley’e katılan son isim Lincoln ve Godzilla (2014) ile tanınan oyuncu David Strathairn olmuştu.

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hiç makyaj yapmasına gerek yok, güldüğü zaman zaten korkunç adam. Tam Joker :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Katherine McNamara The Stand

The Stand Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor

Elif Şafak

Elif Şafak’ın Aşk Kitabı Netflix’e Uyarlanıyor