in ,

“Madame Web” Filminden İlk Yorumlar Geldi: “Gülünç Derecede Kötü”

Madame Web yorumları sosyal medyada ve eleştiri mecralarında yer bulmaya başladı. Sony’nin yeni Spider-Man filmi olumsuz inceleme puanlarıyla yankı uyandırdı.

Madame Web Yorumları - İnceleme
- Reklam -
- Reklam -

Madame Web yorumları filmi merakla bekleyen izleyicilerin kalbini kıracak düzeyde kötü. Sony Pictures, inşa ettiği Spider-Man evreni ile beklentileri karşılayamamaya devam ediyor.

Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı yapım Sony’nin Örümcek Adam Evreni’ni genişletmeyi hedefliyor. Ancak izleyiciler ve eleştirmenler beyaz perdedeki yapımın ciddiye alınmayacak derecede kötü olduğunda hemfikir.

2022 yılında vizyona giren Morbius’tan sonra Sony imzalı çıkan bir diğer yapım olan Madame Web geçen aylarda yayınladığı fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu kadrosunda Fifty Shades of Grey ve The Social Network ile ismini duyuran Dakota Johnson’ın yanı sıra Euphoria dizisinin yıldızı Sydney Sweeney’nin de yer aldığı film; Spider-Man çizgi romanlarında Peter Parker’a yardımcı olan Cassandra Webb’in gençlik yıllarını konu alıyor.

- Reklam -

Madame Web Yorumlar - İnceleme

Geçen günlerde yapılan basın gösteriminin ardından ilk düşüncelerini sosyal medya üzerinden paylaşan eleştirmenler filme dair acımasız bir yaklaşım sergiledi. Yapımın Rotten Tomatoes eleştirmen puanı %17’de kalırken IMDb ortalaması ise 3,6/10 ile başlangıç yaptı.

Madame Web Yorumları Ağırlıklı Olarak Olumsuz

“Gülünç Derede Kötü”

Screen Rant yazarı Molly Freeman sosyal medyada filmin gülünecek kadar kötü olduğunu ve senaryonun yetersiz olduğunu paylaştı:

Madame Web gülünecek kadar kötü. Senaryo saçmalıklarla dolu ve şu meşhur, ‘Amazon’da annem zehirli bir örümceğe uzanıp öldüğü anda onunla birlikte dolanıyordu,’ lafından esinlenmiş gibi. Aksiyon kasıntı, karakterler cansız. Örümcek Adam filmi olmaya çalışmış ama olamamış.”

Madame Web Yorum - Spider-Man

“Kaotik ve Şaşkın Bırakan Bir Sinema Deneyimi”

The Movie Podcast’ten Anthony Galiardi, Sony’nin son Örümcek Adam filmini kaotik ve izleyicilerin gerçekle olan bağını beklenmedik bir şekilde değiştiren yapım olarak ele alıyor:

Madame Web izleyicilerin gerçekle olan bağını hiç beklenmedik bir şekilde değiştiren, kaotik ve şaşkın bırakan bir sinema deneyimi sunuyor. Karakterler ve senaryo kafanızı karıştırıyor ve ne olduğunu takip edemiyorsunuz. Bu sebeple bu örümcek ağı tam bir arapsaçına dönüyor.”

“Utanç Verici Diyaloglar”

Mama’s Geeky’den sinema eleştirmeni Tessa Smith sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştığı yorumda yapımın temel ögeleri atladığını dile getiriyor.

Madame Web zayıf bir kötü karaktere, utanç verici diyaloglara ve gereksiz uzun bir süreye sahip. Yine de bu karanlığın içinde sadece kostümler dikkat çekiyor. Ve tabii ki daima komik Adam Scott’ı unutmamak gerek. Oyuncular ellerindeki malzeme ile ellerinden geleni yapıyor.”

Madame Web Yorumları - Spider-Man

“İzlediğinizi Sandığınız Filme Dair İki Saatlik Fragman”

Eleştirmen ve io9 yazarı Germain Lussier yaptığı paylaşımda filmin kendisini hiçbir şekilde tatmin etmediğinin altını çiziyor:

“İzlediğinizi sandığınız, ama aslında izlemediğiniz, filme dair iki saatlik kocaman bir fragman. Sizi gerçekten hoş olmayan bir şekilde kandırıyor.

- Reklam -

“Bunun da ötesinde anlamsız ve tekrar düşen, hiçbir oyunculuk göremediğiniz zayıf bir senaryoya sahip. Ama durun, en azından filmde Ben Amca var.”

“Morbius’tan Daha İyi”

Comic Book Movie yazarı Josh Wilding, filmin Morbius’tan daha iyi olduğunu söylüyor:

“En azından Morbius’tan daha iyi. Johnson iyi değil ama Sweeney’yi Spider-Woman olarak gördüğüm için memnunum. (Her ne kadar kostümle çok görünmese de)”

Dakota Johnson - Madame Web Film Yorum

“Johnson Elindekinin En İyisini Çıkarmış”

AU Review yazarı Peter Gray yaptığı paylaşımda Madame Web’in başarısız kötü karakterine ve kaotik senaryosuna dikkat çekiyor:

“Yani, söylemem gerekirse Morbius’tan daha iyi. Filmin kurgusu tam bir kaos, senaryo dikkatlice yazılmamış ve Tahar Rahim başarısız bir kötü karakter. YİNE DE Dakota Johnson elindekinin en iyisini çıkarmaya çalışmış. Garip ve soğuk şakaları karakteri biraz kurtarıyor.”

“Gülünç Diyaloglar”

Nerd Reactor yazarı John Nguyen, filmin senaryosundan bahsederek diyalogların zayıflığını dile getiriyor:

Madame Web gülünç diyaloglara sahip. Başroller arasındaki kimya çok eksik ve filmin kötü karakteri hiç ilgi çekici değil. Edge of Tomorrow ve Groundhog Day filmlerinin Wish’te satılan versiyonu gibiydi.”

Madame Web Yeni Fragman

Filmde Johnson ve Sweeney’e Emma Roberts, Celeste O’Connor, Adam Scott, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps ve Zosia Mamet gibi isimler eşlik ediyor. Yapımın yönetmenliğini S.J. Clarkson üstlenirken filmin senaryosunu Burk Sharpless ve Matt Sazama ikilisi kaleme alıyor.

Dünya çapında 14 Şubat 2024’te izleyicilerle buluşan Madame Web filmi Türkiye’de 16 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.

Siz Madame Web filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cillian Murphy "Peaky Blinders" Filminde Yer Alabilir

Cillian Murphy “Peaky Blinders” Filmine Yeşil Işık Yaktı: “Geri Dönmeye Hazırım”

Simay Yüksel - Alzheimer - Yapay Zeka Modeli

Lise Öğrencisi Simay Yüksel, Alzheimer’ın Erken Teşhisine Yardımcı Olabilecek Bir Yapay Zekâ Modeli Geliştirdi