in

Henry Cavill, Yeniden Çekilecek “Highlander” Filminde Başrol Olacak

Henry Cavill, “Highlander” filminde başrol olarak yer alacak. John Wick yönetmeni önderliğinde yeniden çekilen İskoçyalı’nın hazırlıkları sürüyor.

Henry Cavill - Highlander
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill, John Wick yönetmeni Chad Stahelski’nin başında olacağı Highlander yeniden çekimlerinden başrol olarak yer alacak. 1986 yılında Christopher Lambert’ın başrolünde oynadığı İskoçyalı, yeni ekiple yeniden hayat buluyor.

Christopher Lambert, Clancy Brown ve Sean Connery gibi yıldız isimlerin rol aldığı 1986 tarihli Highlander, 16. yüzyılda İskoç Dağlık Bölgesi’nde doğan Connor MacLeod’un maceralarını konu ediniyordu. MacLeod ölümcül bir yara aldıktan sonra kılıç ustası Ramírez tarafından bulunur. Ustası kendisine, kafaları kesilmedikleri sürece yaşlanmayan ölümsüz bir savaşçı ırkından geldiklerini açıklar.

MacLeod, ayakta kalan son kişi olmak ve “Ödül”ü kazanmak için asırlardır devam eden gizli bir savaşa katılır. Sonunda MacLeod ve kötü Kurgan Dünya’nın hükümdarı olmak için bir savaşa tutuşurlar.

- Reklam -

Ülkemizde İskoçyalı adıyla yayınlanan Highlander, karmaşık eleştirilere ve çok da iyi olmayan bir gişe başarısına rağmen birçok devam filmine, televizyon yapımlarına, kitaplara ve çizgi roman uyarlamalarına ilham olan kült bir klasik haline geldi. Seriye ait son canlı aksiyon filmi Highlander: The Source adıyla 2007’de vizyona girdi. Şimdi ise John Wick yönetmeni Chad Stahelski ile seriye büyük bütçeli bir yeniden başlatma hazırlanıyor. Bir süredir çalışmalar devam ediyor olsa da nihayet başrol oyuncusu konusunda bir gelişme olabilir.

Henry Cavill - Highlander İskoçyalı

Henry Cavill: “Çocukluğumdan beri Highlander hayranıyım”

Deadline’ın haberine göre Superman ve Witcher rolleriyle tanınan Henry Cavill, yeni Highlander filminde başrol oynamak için Lionsgate yetkilileriyle görüşüyor. Hatta ünlü aktörün kendisi de bu bilgiyi Instagram hesabı üzerinden doğruladı.

- Reklam -

Ayrıca yeniden çekimle ilgili farklı bilgiler de mevcut. Filmin senaryosunu Kerry Williamson ve Neal H. Moritz birlikte yazıyor. Josh Davis’in yapımcılığını üstlendiği İskoçyalı’nın baş yapımcılığını ise Amanda Lewis, Patrick Wachsberger’in ve Gregory Widen üstleniyor. Ayrıca ilk filmin yapımcısı olan Peter S. Davis de, geçen şubat ayındaki vefatından önce ekiple birlikte çalışıyordu.

Şu an için Cavill’in MacLeod karakterini mi canlandıracağı yoksa yepyeni bir senaryoyla tamamen farklı şekilde bir karakterle mi geleceği bilinmiyor. Filmin çekim ve vizyon tarihleri konusunda da herhangi bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak filmin en iyi ihtimalle 2023 yılı içerisinde sinemalarda olması bekleniyor.

Peki ya siz Highlander’ın yeniden çekilecek ve başrolünde Henry Cavill’in yer alacak olmasından dolayı neler düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden hislerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Sevdiğim serilerden bir tanesi habere çok sevindim. Evrene tekrar girip genişletirler umarım. Yönetmenden umutluyum ama son zamanlarda yapılan devam filmleri ve yeniden çekimlerin kötü olması gözümü de korkutmuyor değil.

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Kötü fikir.İlk filmi dışında çöp olan bir seri.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İlk film harikaydı. (20 karakter)

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel fikir. Hatta Madem İskoçyalı’ daki C. Lambert abimizin yerine tekrar geliyor o zaman ikinci ve üçüncü Mortal Kombat filmlerinde de Henry Abimizi Raiden rolüyle görmek isteriz. Yakışabilir. Üstüne bir de Ray Raynolds da Johnny Cage olursa. :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Âlim Kadın Çıkmazı - Şükran Yücel

Şükran Yücel Yeni Öykü Kitabı “Âlim Kadın Çıkmazı” ile Okurlarla Buluşuyor

Netflix Oyun Bandersnatch

Medya Devi Netflix, Oyun Sektörüne Giriyor: Abonelik Sistemi ile Apple Arcade Benzeri Bir Yapı Oluşturulacak